U bent hier: Home / Corona-maatregelen ordinaire staatsgreep

Corona-maatregelen ordinaire staatsgreep

by J.L. de Kreek — last modified 26-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Corona-maatregelen zijn een ordinaire staatsgreep van de technocraten van the Global Virus Network onder leiding van Robert Gallo. De waarheid is makkelijk te herkennen wanneer gewoon de feiten worden gerespecteerd. Journalisten en hun media maken er beroep en gewoonte van verhalen te vertellen in plaats het publiek mee te delen wat werkelijk waar is. De Mainstream media werken voor de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor high impact crimes met het oorlogsdoel oppermacht te bewerkstelligen voor de vrienden van Bill Gates.

Journalisten zijn de oprichters van deze terreurbeweging. Geert Wilders bewondert de leiders ervan. Deze terreurbeweging is verantwoordelijk voor Hitler en de gaskamers. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van deze terreurbeweging. De openbare vergaderingen van deze terreurbeweging zijn tussen 1897 en 1940 jaarlijks bezocht door 150 tot 200 vooraanstaande personen die met elkaar samenspande tegen de mensheid in het algemeen en de Joden in het bijzonder om de Verlichting te revisioneren. En democratie en mensenrechten te abrogeren. En oppermacht te vestigen voor het wereldhuis van de patroon van de helden van politicus Geert Wilders.

Journalisten en hun media, zo blijkt uit gedigitaliseerde archieven van onder andere de Telegraaf, nemen sinds de oprichting van hun terreurbeweging daaraan deel. De Telegraaf bezat in 1922 voorkennis van de Holocaust want het had de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme toen reeds in bezit. Zo blijkt uit publicaties in de Telegraaf in 1922 en 1924. Anno 2020 is de Telegraaf onwillig de feiten te respecteren. Zelfs niet wanneer journalist Saskia Belleman van de Telegraaf de feiten bij herhaling in het gezicht krijgt gedrukt. De Telegraaf is een terroristische organisatie. Het werkt voor de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders.

Alle journalisten werken voor deze terreurbeweging. De vrije pers heeft zich sinds 1897 ontwikkeld rond deze terreurbeweging. Journalisten worden getraind in het dienen van deze terreurbeweging. Journalisten en antropologen zijn daarvoor verantwoordelijk. Deze opleiding wordt gekenmerkt door sociale druk en uitsluiting als niet bepaalde meningen voor waar worden gehouden. Dat journalisten deze onderdrukking vrijwillig accepteren blijkt uit de spontane strijd van journalisten tegen openbaarmaking van de waarheid. Journalisten bedreigen en bedriegen de Rechtspraak en andere personen terrorisme gerelateerd om de waarheid van bovenstaande niet te objectiveren.

Bill Gates heeft plannen voor bestrijding van COVID-19 vertelt hij journalisten van TED. Bill Gates heeft vijf jaar geleden al gewaarschuwd voor een uitbraak. Meeste mensen willen niet luisteren. Deze keer zou het wel eens 'the big thing' kunnen zijn beaamt Bill Gates. Bill Gates maakt zich druk om de verspreiding van Corona. Bill Gates wil vaccins. En bouwt een surveillance regime met digitale certificaten om te volgen wie gevaccineerd is en wie niet 

Getuigen zijn Windows-besturingssysteem weet Bill Gates alles van virusverspreiding. Bill Gates en zijn kornuiten vertellen niemand dat Corona niks is om bezorgd over te zijn. Bovendien vertelt Bill Gates niet spontaan uit zichzelf dat de maatregelen juist bevorderen dat het virus overleeft. En langer besmettelijk blijft voor mensen. Omdat groepsimmuniteit niet primair als doel is gesteld. Meeste mensen weten niet dat natuurlijke genezing door groepsimmuniteit noodzakelijk is om bij nieuwe virussen massamoord te voorkomen. Ook HIV hoort natuurlijk te genezen stelt en beweert de ontdekker.

Share |

Permalinks