U bent hier: Home / Corona = Nazisme

Corona = Nazisme

by J.L. de Kreek — last modified 06-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De wereldwijde Coronamaatregelen zijn geworteld in zuiver antisemitisme. Dit is te zien aan de Joden die collectief emigreren naar het wereldgetto te Palestina. De gettomanagers zitten in het Nederlands bestuur. En zien de grote initiator van de Holocaust als hun held. Daaronder begrepen Geert Wilders en Thierry Baudet. Omdat de journalistiek en media de beroepsgroep is waar de Nazi’s oververtegenwoordigd zijn weten meeste mensen niet dat de terreurbeweging van de helden van Wilders en Baudet verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen.

Er wordt al lange tijd gewaarschuwd voor de terreurbeweging van de helden van Wilders en Baudet. Hardop in de zittingszaal van het Gerechtshof in de strafzaak tegen Geert Wilders en anderszins. Geen enkele journalist blijkt bereid eerlijk verslag te doen van de inhoud van de publicaties van de held van Wilders en Baudet. Hun held Theodor Herzl is de grote initiator van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Coronamaatregelen dienen de complete realisatie van zijn ideeën. Daarvoor is in de eerste plaats nodig dat zo veel mogelijk Joden in Palestina wonen omdat daar de volgende Holocaust plaatsvindt die thans met de Coronamaatregelen wordt voorbereid. 

Het hele team van Viruswaarheid en de hulpjes eromheen is gedetailleerd uit de doeken gedaan wat er aan de hand is allemaal. Ze lappen de feiten aan hun laars. Ook de kritieken op de werkwijze wordt weg gewuifd terwijl jurist Jeroen Pols echt heel slecht juridisch werk levert gezien de belangen die hij veinst te vertegenwoordigen. Was hij advocaat geweest dan had mr Jeroen Pols een tuchtrechtelijk probleem gehad. Jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid is of krankzinnig of niet goed of zo. Om de Coronamaatregelen doeltreffend te bestrijden in de context van de democratische rechtsstaat is het in de eerste plaats noodzakelijk te handhaven en aangifte te doen van moord en terrorisme. Dat is iedereen verplicht op grond van artikel 160 eerste lid Sr. 

Bij Viruswaarheid doen ze dat niet. Sterker: Viruswaarheid frustreert actief de oplossing die het snelst en makkelijkst leidt tot opheffing van de Coronamaatregelen. De makkelijk weg om de Coronamaatregelen op te heffen is massaal aangifte doen van moord en terrorisme omdat iedereen dat verplicht is op grond van de gewone normale burgerplicht van artikel 160 eerste lid Sv. Viruswaarheid accepteert het gezag van de overheid niet. Viruswaarheid speelt een naar spelletje met de democratische rechtsstaat terwijl de oplossing strafrechtelijk is. Het feit dat Viruswaarheid de verkeerde weg kiest doet in alle redelijkheid vermoeden dat Viruswaarheid feitelijk behoort tot de groep der collaborateurs die de Grote Revisie of Grote Reconstructie met alle mogelijke middelen steunen. 

Viruswaarheid is ermee bekend dat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen om deze terreurbeweging als gezaghebbend te accepteren en deel te nemen bij gebreke waarvan afgrijselijke gevolgen dreigen en organisaties die daarop toezien. Het acteren van Viruswaarheid imponeert als deelname aan het toneelstuk waarvan de held van Geert Wilders en Thierry Baudet in 1895 reeds de regieaanwijzingen heeft voltooid op weg naar oppermacht voor de grote groep Zionisten en parasieten anderszins die de volgers zijn van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet. Niet alleen zijn held maakt dat Thierry B. imponeert als een ordinaire Nazi. Ook zijn Bierkellerputsch met Jan R. en GeenPeil maakte die indruk.

Share |

Permalinks