U bent hier: Home / Corona oorlog Bill Gates

Corona oorlog Bill Gates

by J.L. de Kreek — last modified 25-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Er mag geen misverstand bestaan over het feit dat de actuele Corona-maatregelen gelijk staan aan biologische oorlogsvoering. Corona dient met natuurlijke middelen te worden bestreden. Net als HIV. HIV-besmettingen kunnen gewoon op natuurlijke wijze worden opgelost. Door voedingsadviezen, goede voeding en schoon water. Daaraan kan echter niet zoveel worden verdiend als aan de AIDS-propaganda van het RIVM. Bill Gates is een grote propagandisten voor vaccins. Er gaat veel geld om in zijn goede doelen. Terwijl experts juist natuurlijke oplossingen propageren zoals bovenstaande en algemene en genitale hygiëne voor vrouwen en mannen.

Onder andere Nobelprijs winnaar Luc Montagnier de ontdekker van HIV is zo'n expert. En heeft Bill Gates niet hoog zitten. Bill Gates is niet alleen gezondheidstechnisch een probleem met zijn goede bedoelingen. Ook het besturingssysteem en de software waarvoor hij verantwoordelijk is wordt herhaaldelijk besmet met virussen. Dit komt omdat Bill Gates helemaal niet zo’n goede IT-er is als hij zelf denkt. Dat hij in der tijd de lammen en de blinden kon imponeren met DOS betekent niet dat hij toen kwaliteit heeft geleverd. Of de juiste IT adviezen heeft verstrekt. Het Corona-virus kan niet worden bestreden met de actuele Corona-maatregelen zonder de wereldvolksgezondheid en de wereldeconomie te offeren.

De man die de Corona-crisis zal overleven heet Bill Gates met zijn silo’s vol zaden voor na de Apocalypse. Het Corona-virus wordt bestreden door besmet te raken en te genezen. Om niet overladen te worden met Corona-virus is het verstandig hygiëne maatregelen strikt na te leven en geregeld handen te wassen et cetera. Voorts dient te worden geïnvesteerd in aanbod van gezondheidszorg om de ouderen en zij die het nodig hebben te beschermen en behandelen. Groepsimmuniteit dient het doel te zijn van de Corona-maatregelen want dat beschermt iedereen het best.  De maatregelen tot social-distancing bevorderen de evolutie van het Corona-virus zodat het zich kan ontwikkelen tot een kwaadaardige variant. En bewerkstelligt dat dit virus langer besmettelijk blijft en over langere periodes meer slachtoffers maakt. Tot de vrienden van Bill Gates 60% van de wereldbevolking hebben gevaccineerd.

Share |