U bent hier: Home / Coronabedrog ambtenaren en journalisten

Coronabedrog ambtenaren en journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 31-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Bepaalde ambtenaren en de Mainstream journalisten spannen samen bij en tijdens het bedriegen van de Nederlandse bevolking en het Kabinet en het Parlement in verband met het nieuwe Coronavirus. Dit bedrog betreft niet alleen Covid19. Ook in verband met de kinderbescherming en AIDS is het bedrog extreem. Dit bedrog heeft inmiddels miljoenenmensen het leven gekost. Door het Coronabedrog gaan het MKB kapot. De waarheid is dat huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl gelijk heeft vanaf het begin van de pandemie. Er bestaan gewoon goed werkende geneesmiddelen tegen Covid19 waarvan de burgers worden afgehouden. Recent is weer een wetenschappelijke publicatie verschenen met bewijs hiervan.

Hydroxychloroquine in lage dosis in combinatie met zink en azithromycine blijkt een effectieve therapeutische aanpak tegen COVID-19 te zijn. Met deze geneesmiddelen worden aanzienlijke verminderingen in ziekenhuisopnames in de behandelde groep bewerkstelligd. Bovendien zijn de sterftecijfers in de behandelde groep significant lager. Het staat allemaal gepubliceerd op de wetenschappelijke sites die voor dit soort publicaties zijn bedoeld. Ook te vinden voor journalist Chris Klomp en de verslaggevers van de NOS en het NRC en de Telegraaf. Ook Marjon Koopmans en de rest van het OMT hebben internet en kunnen dus bekend zijn met deze feiten. 

Daarnaast blijkt vitamine D de sterftekans bij Covid19 met 89% te verminderen. Het RIVM heeft geen standpunt over Vitamine D, laat een woordvoerder weten volgens de site zelfzorgcovid19.nl. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwde eerder wel dat het slikken van voedingssupplementen, zoals vitaminepillen, niet helpt tegen het Coronavirus. Volgens de NVWA krijg je van het nemen van meer vitamines geen hogere weerstand en ben je ook niet beter beschermd tegen bacteriën en virussen. “Wat wel werkt voor een zo goed mogelijke weerstand is gezond eten, goed slapen en bewegen.” Gezond eten bevat voldoende vitamine D. 

Meerdere hoogleraren immunologie, wetenschappers en doktoren pleiten voor het slikken van vitamine D tegen corona. Volgens experts is de kans dat je een corona-infectie oploopt kleiner en als je tóch ziek wordt kan de ziekte minder ernstig verlopen. Beter dan lockdwon is het versterken van het immuunsysteem bij de risicogroepen en het zorgpersoneel. Dat is de manier om het Coronavirus te beteugelen? Immunoloog dr. Carla Peeters wijst op het belang van een goede weerstand bij mensen die binnen de risicogroep vallen en bij het zorgpersoneel. “Steeds opnieuw een lockdown of een langdurige lockdown tot een veilig en werkend vaccin beschikbaar komt, is geen realistische optie.

Share |

Permalinks