U bent hier: Home / Coronacrisis is coup d'état

Coronacrisis is coup d'état

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronacrisis is de voortzetting van de counter-revolutie van industriëlen tegen de Franse Revolutie die zij augustus 1897 officieel statelijk acterend zijn begonnen samenwerkend met bekende journalisten en hun media met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het gehele Joodse volk uit te roeien. De Nationale Recherche is al in 2009 verwittigd in verband met de voorbereidingen op de actuele crisis die toen al waren geconstateerd.

Sinds juni 2012 worden onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigd met terroristisch oogmerk door de beweging die zit achter de Jodenvervolging, de aanslagen in de VS 11 september 2001, de Coronacrisis en georganiseerd sadistisch kindermisbruik. Plegers van de coup zijn ambtenaren die Kabinet en Parlement adviseren in verband met maatregelen tegen Covid19. Hun werkwijze is geïnspireerd op de Slimme Overheid en Deep Democracy.

De actuele staatsgreep die wordt gepleegd door de adviseurs van het Kabinet en Parlement was niet makkelijk mogelijk geweest als iedereen gewoon fatsoenlijk Holocausteducatie had genoten. Het Holocaustonderwijs in Nederland, de wereld en Europa is besmet met de leugens en het bedrog van journalisten en historici die de schrijvers zijn van de geschiedenisboekjes en deelnemen aan de beweging die zit achter de Holocaust.

De digitale tijd heeft archieven ontsloten met documenten die objectief bewijzen dat een beweging van niet-Joden opgericht, geleid, bestuurd door en geïnspireerd op ideeën van journalisten en geholpen door hun media, achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zit met het oogmerk een syndicaat van industriëlen oppermachtig te maken en als aristocraten te laten heersen over de mensheid. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van deze beweging.

De documenten die iedereen wordt onthouden en de huidige tijd in de juiste context plaatsen staan op de website www.holocausles.nl. Journalist Saskia Belleman van de Telegraaf Media Groep weet ervan en zwijgt gewelddadig want de Telegraaf neemt al sinds 1922 deel aan de coup d'état tegen mensenrechten en democratie die het vandaag voortzet middels bewust nepnieuws en opzettelijke  desinformatie.

Share |

Permalinks