U bent hier: Home / Coronadoden zijn vermoord

Coronadoden zijn vermoord

by J.L. de Kreek — last modified 12-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Net als de dertig miljoen AIDS-doden zijn de Coronadoden vermoord middels de behandeling. Het is al sinds 1984 bekend dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt. De objectieve bewijzen van dit bedrog zijn gepubliceerd. De Coronadoden zijn ook vermoord. Door dezelfde personen die verantwoordelijk zijn voor de AIDS-doden. Ook bedrog in verband met virologische basisfeiten en basiskennis. Berichten wijzen uit dat 80% tot 90% van de Coronapatienten op de intensive care sterven. Ze sterven door de beademingsapparaten.

De behandelingen die gegarandeerd werken tegen Corona mogen niet worden voorgeschreven van de ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen. De kans is groot tot zeer groot dat het aantal Coronadoden beperkt was geweest als in de eerste lijn meteen vanaf het begin door huisartsen het antivirale middel HCQ en zink ingezet had mogen worden. Dat bewerkstelligt dat het virus niet verspreidt. Het wordt dan gesloopt door goedkope antivirologische medicijnen samenwerkend met het immuunsysteem. 

De Coronamaatregelen zijn bedoeld om bepaalde onnodige en onwenselijke maatregelen door te voeren. Zoals collectieve vaccinatie en mass surveillance. Iedereen kan ervan uit gaan dat er een tweede en misschien zelfs een derde en een vierde golf Coronabesmettingen komt. De kans dat de tweede golf meer slachtoffers maakt is groter omdat door de Coronakilo’s die iedereen nu rijker is in quarantaine, obesitas bijdraagt aan de comorbiditeit. Groepsimmuniteit is er niet dus de Coronamaatregelen hebben niks dan ellende gebracht. Iedereen is nog net zo besmettelijk als twee maanden geleden. Behalve in Zweden. Daar hebben ze kennelijk geen psychopaten bij het RIVM.

Share |

Permalinks