U bent hier: Home / Coronajurist misleidt publiek

Coronajurist misleidt publiek

by J.L. de Kreek — last modified 17-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronajurist wat samenwerkt met advocaat Bart Maes beweert op coronajurist.nl dat het Corona Toegangsbewijs is komen te vervallen in de zogenoemde zwembadzaak. Dat is totaal niet het geval. In die zaak staat het CTB rechtovereind. Het enige wat de rechter heeft bepaald is dat zwemlessen niet kwalificeren als sport dus dat de regeling voor de CTB niet van toepassing is. Voor de duidelijkheid merkte de voorzieningenrechter op dat het zwembaden niet is toegestaan om ouders/begeleiders als toeschouwer toe te laten tot de zwemles van hun kind.

Ook merkte de voorzieningenrechter op dat, omdat deze uitspraak alleen gaat over zwemlessen, niet gezegd is dat het zwembad ook niet hoeft te controleren op de aanwezigheid van een CTB voor andere activiteiten die zij aanbiedt. Op de website van de Coronajurist staat een model om aangifte te doen tegen zwembaren. Het zou dan gaan om discriminatie of haatzaaien. Hoe advocaat Bart Maes en zijn team van juristen erbij komen dat de zwembaden strafbaar handelen valt niet te begrijpen. Waarom als Coronajurist strijden tegen de zwembaden? Wat is de filosofie van het doen van aangifte tegen partijen die ook slachtoffer zijn van de Coronamaatregelen? Daarop is een eenvoudig antwoord te geven. Eva Vlaardingerbroek en Raisa Blommestijn.

De blonde juristen Eva Vlaardingerbroek en Raisa Blommestijn werken voor het advocatenkantoor van Bart Maes. Het saillante aan de hele Coronacrisis is dat de basis is gelegd door de held van Thierry Baudet die de leider is van de partij van Eva Vlaardingerbroek en Raisa Blommestijn. Met andere woorden: Bart Maes cum suis imponeren als stakeholders van the Great Reset. Ook politiek opportunisme genoemd. De kans is niet gering dat Eva Vlaardingerbroek en Raisa Blommestijn ermee bekend zijn dat de held van Baudet de grote initiator is van de Holocaust en al in 1895 het plan heeft geschreven voor de actuele crisis wat onderdeel van de coupe op de wereldmacht van de familie van de patroon van de held van Baudet. Baudet weet dit in ieder geval want Baudet is historicus. Deze held van Baudet is ook de held van Geert wilders en Adolf Eichmann.

Nu is het punt in verband met de Coronacrisis dat de beweging van de Held van Baudet die erachter zit al meer dan tien jaar onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de rechtspraak valt, bedreigt met terrorisme om de beweging ongemoeid te laten en mee te werken aan de ideeën van de beweging voor omwenteling van de wereldmacht en het uitroeien van het gehele Joodse volk. Thierry Baudet heeft gelijk als hij de Coronacrisis vergelijkt met de Jodenvervolging. Vervolgens wordt hij op vordering van de beweging die achter de Jodenvervolging zit door de bedreigde rechtspraak veroordeeld dat niet te doen. Voor alle duidelijkheid. De ideeën voor de Jodenvervolging en de actuele crisis zijn ontsproten uit het brein van zionistisch geïnspireerde journalisten. Zionisten zijn geen Joden. De Telegraaf neemt deel sinds 1922.

Share |