U bent hier: Home / Coronamaatregelen formatteren samenleving

Coronamaatregelen formatteren samenleving

by J.L. de Kreek — last modified 01-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen formatteren de samenleving naar het archaïsche model van Deep Democracy met Chiefs en Magiërs die de leiding nemen. Deep Democracy is een methode en techniek van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Holocaust en 9/11 om terroristische veranderingen te bestendigen. Trainers Deep Democracy zijn platform polygaam. En domineren bestuurders en boardrooms als volleerde primaten op de apenrots. De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door een groep die ook verantwoordelijk is voor bedrog in verband met Hiv en AIDS. En voor herhaald ernstig misbruik van minderjarigen. Trainers Deep Democracy zijn zeer te spreken over Jaap van Dissel.

De Coronamaatregelen zijn een vorm van terrorisme. Uitgevoerd door ambtenaren en the Corporate Tribe. Journalisten en hun media nemen hieraan deel. Deze deelname gaat terug tot de oprichting van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Op grote schaal worden de mensenrechten ontmanteld. Burgers worden collectief gestraft met huisarrest, werkloosheid en geen sociale contacten. Zonder dat zij een misdaad hebben begaan. En zonder eerlijk openbaar proces tegenover de onafhankelijke rechtspraak. In de sociale media wordt vrije meningsuiting vergaand beperkt. Alleen het officiële verhaal over Covid-19 wordt geaccepteerd. Vrij verkeer van mensen, diensten en goederen wordt niet eens meer gehandhaafd in eigen land want het openbaar vervoer is alleen nog toegankelijk voor de vitale beroepen.

De nieuwe apartheid en nieuwe getto’s zijn daarmee een feit. Alleen bepaalde personen mogen reizen. Beweerdelijk om een nieuw virus de baas te kunnen. Feitelijk om de samenleving te knechten want het Outbreak Management Team laat er geen misverstand over bestaan dat stoppen van het virus niet het doel is. Men wil dat het virus “voortkabbelt”. Het is niet onredelijk en zelfs vanzelfsprekend te stellen en beweren dat Nederland is gekaapt door een groep die ook kinderen misbruikt. Het valt op dat snel na het ingaan van de maatregelen gesproken wordt over het “nieuwe normaal”. En dat de kinderbescherming Corona misbruikt om contact tussen ouders en kinderen te ontzeggen. En om meer kinderen te roven want de Coronamaatregelen bewerkstelligen problemen thuis.

De hele samenleving wordt ontregeld door de Coronamaatregelen. Na twee maanden is de staatsschuld sinds de Tweede Wereldoorlog niet zo groot geweest. Een eind is niet inzicht. Het kan nog jaren duren voordat een vaccin bestaat. Tot die tijd wordt de 1,5 meter samenleving gehandhaafd. Daarna moeten alle wereldbewoners worden ingespoten met het vaccin van Bill Gates. Terwijl dat alles helemaal niet noodzakelijk is om Covid-19 te bestrijden. Covid-19 is niks meer en niks minder dan een griep. Het kan makkelijk worden bestreden door primair groepsimmuniteit als doel te stellen. Terroristen hebben de macht gegrepen in Nederland, de wereld en Europa. Er wordt al jaren gewaarschuwd voor deze overval.

Share |

Permalinks