U bent hier: Home / Coronamaatregelen = Jodenvervolging

Coronamaatregelen = Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 31-10-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Rabbijn Tamarah Benima heeft gelijk. De beweging die achter de Coronamaatregelen zit heeft ook WOII en de Holocaust bewerkstelligd. Ziekenhuisregio's, het RIVM, ziekenhuisdirecteuren, bestuurders, boardrooms worden getraind door de tegenwoordige Bruinhemden. Vrolijke dames met pumps en lipstick in plaats van uniform ‘braun’. De Bruinhemden van vroeger hebben hun totem verplaatst en voeren tegenwoordig blauw als kleur. Ze identificeren zich als de ‘Corporate Tribe’. En promoten ‘Deep Democracy’. De beweging die achter de Holocaust zit wordt geleid door journalisten en Zionisten. Adolf Eichmann was Zionist. Adolf Hitler was de uitvoerende macht der Zionisten. De Joden zijn door de Zionisten vergast. Zionistische volunteers van onder andere Betar. Geronseld in Joodse getto’s waar ze de orde bewaarde. Betar kampeerde al in 1933 in Auschwitz.

Toevallig zijn niet alle Joden vergast bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Meer geluk dan wijsheid omdat het plan van de Zionisten was om precies zes miljoen Joden te vergassen. Dit is niet gelukt omdat de crematoria gebreken vertoonde en omdat Auschwitz voortijdig is bevrijd door de Russen. De tweede trance van drie miljoen Joden stond gepland voor na 1945. Dan waren het er zes miljoen geweest. Sommige Joden zaten ondergedoken en anderen zijn uit de kampen terug gekomen. Dus na de oorlog zijn er nog altijd Joden op aarde. De Joden worden als sinds 1895 bedreigd door de Zionisten met excessief geweld bij verzet tegen het Zionisme. Het zit net allemaal even anders met de Holocaust dan meeste mensen denken. Zij die er weet van hebben zwijgen gewelddadig. Een enkeling laat zich horen en is een roepende in de woestijn.
><br>Wat betreft die zes miljoen hoeft niemand zorgen te hebben dat de Zionisten hun targets niet zullen halen. Het is namelijk zo dat de Zionisten een tweede Holocaust geagendeerd hebben staan. Die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Die Staat is het gevaarlijkste grondgebied voor Joden om te zijn. Door de Zionisten. Vroeger, voor de oorlog, toen er nog geen Zionisme was waren er ook geen problemen voor en/of met Joden. De afwezigheid van antisemitisme in West Europa is de reden voor de Zionisten zich te manifesteren en hun beste antisemitische vrienden en trouwste antisemitische bondgenoten aan te zetten tot antisemitisme, en ze te accrediteren voor controle van de openbare orde. De Zionisten strijden voor omwenteling van de Franse Revolutie, dus afschaffing van mensenrechten en democratie en herinvoering van aristocratie. Wie het niet gelooft leest de dagboeken van de Zionistische leider die op het nachtkastje liggen van Thierry Baudet en Geert Wilders.
><br>Het objectieve bewijs van de Zionistische grondslag van de Holocaust staat op www.holocaustles.nl. Die site is sinds 2016 online. De Zionisten noemen die site antisemitisch terwijl het louter een weergave is van de naakte feiten. Nu menen de Zionisten tevens dat feiten antisemitisch kunnen zijn dus dat is dan wat ze bedoelen. De informatie op die site heeft het nodige teweeg gebracht. De Zionisten dreigen met terrorisme indien de Nederlandse onafhankelijke Rechtspraak de feiten zoals deze op de site www.holocaustles.nl zijn geopenbaard, respecteren. Ondertussen worden Joden in Nederland bedreigd met de dodelijk geweld. Zionisten gaan daarvoor gewoon van deur tot deur. In West Europa worden Joden uit hun synagoges gezet door het Zionistische bestuur indien zij onvoldoende de Zionistische zaak dienen. De Zionisten hebben bepaald dat de Joodse Staat Israël de Schepper is van de Joden en dat de Joden die ‘Natie’ moeten dienen.
><br>De hedendaagse Jodenvervolging in Nederland is in ieder geval zo’n tien jaar aan de gang. Eigenlijk is de Jodenvervolging na de oorlog nooit opgehouden. De slachtoffers zijn natuurlijk Joden. Net als toen kijkt iedereen weg. En doet de Telegraaf volop mee. Bijvoorbeeld door hooghartig de Zionistische grondslag van de Holocaust te blijven ontkennen terwijl de Telegraaf al in 1922 de terroristen had kunnen ontmaskeren als het zich niet door hen bij en tijdens een feestelijke aangelegenheid in het Amsterdamse Concertgebouw had laten fêteren. Het zijn altijd criminelen geweest die journalisten van de Telegraaf. Nu is nogmaals aan het publiek meegedeeld hoe het zit allemaal; en kan tussen de regels gelezen worden dat de pen is gedoopt in vitriool. 

Share |

Permalinks