U bent hier: Home / Coronamaatregelen staatsgreep zorgfascisten

Coronamaatregelen staatsgreep zorgfascisten

by J.L. de Kreek — last modified 27-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen zijn een staatsgreep van zorgfascisten in en buiten het ambtelijk apparaat die macht misbruiken en bevoegdheden schenden. De Coronamaatregelen zijn genomen door het Kabinet nadat de bewindslieden terrorisme gerelateerd zijn bedrogen door de grote groep van zogenaamd onafhankelijke deskundigen die verenigd in het OMT de boel big time belazeren. Daarbij worden zij ondersteund door niet ambtelijke vakbroeders die in de (sociale)media de meest grove flauwekul over virussen en Covid19 en cultuur de ether in slingeren.

Vanaf het begin van de pandemie in Nederland was duidelijk dat het verhaal van het OMT niet overeenkomt met de virologische basiskennis die gewoon door Google voor iedereen beschikbaar is. Bovendien levert het RIVM zelf het bewijs van het feit dat de Coronamaatregelen de causale oorzaak zijn van de Coronadoden. Het voordeel van Sars-cov-2 is dat het snel verspreidt. Omdat virussen die snel verspreiden het minst dodelijk zijn is de snelle verspreiding reeds een concrete aanwijzing voor elke weldenkende viroloog dat het virus relatief onschuldig is. Ebola bijvoorbeeld verspreidt slecht en is dodelijk. Bij Ebola is menselijk contact nodig voor besmetting. Bij Sars-cov-2 zijn de aerosolen van Willen Engel en Maurice de Hond voldoende.

Ander aardig gegeven van virussen is dat ze evalueren van dodelijk naar minder dodelijk. Met andere worden virussen ontwikkelen van slecht verspreidend en dodelijk naar goed verspreidend en niet dodelijk. Dat zijn algemeen bekende virologische feiten waarop Sars-cov-2 geen uitzondering maakt. Sars-cov-2 stamt af van Sars-cov. Dat is te zien aan het DNA. Van veel virussen is zoveel bekend dat men zelfs het DNA er van kent en in kaart heeft gebracht. Het DNA van virussen kan met elkaar worden vergeleken. De aanname dat men geen idee had wat voor virus Sars-cov-2 was en dat het wel eens zeer gevaarlijk zou kunnen zijn is nergens op gebaseerd. Ook bestaat er geen bewijs van het effect van de 1,5 meter samenleving.

Er bestaat wel bewijs dat de 1,5 meter samenleving niet werkt. Dit bewijs wordt geleverd door de WHO. Bovendien bestaat bewijs van het feit dat Coronapatienten in het ziekenhuis uit voorzorg een antistollingsmedicijn krijgen die stollingen als bijwerking hebben. Ook is bekend dat Coronapatienten op het IC sterven aan stollingen in de vaten van de longen. Voorts is bekend dat tegen Sars-cov en Sars-cov-2 reeds lang bestaande medicijnen werkzaam zijn met namen als chloroquine en hydroxychloroquine die de vermenigvuldiging van de virussen stopt en patiënten met klachten genezen. Bovendien is bekend dat het OMT en het RIVM en de IGJ een verbod op toegang voor huisartsen tot deze medicijnen handhaven terwijl deze medicijnen juist hun werking doen in de eerstelijnszorg als de eerste klachten zich voordoen en patiënten nog niet zo ziek zijn dat ze naar het ziekenhuis moeten.

Een kenmerk van het werk van de zorgfascisten is bedrog in basiskennis en basisfeiten. Voorts worden de vertegenwoordigers van het zorgfascisme getraind in Deep Democracy. Dit is het moderne gedachte goed van autoritaire, nationalistische, antidemocratische, antiparlementaire en anti-intellectuele deelnemers aan de terreurbeweging van journalisten die samenwerkend met de zorgfascisten de Coronamaatregelen bewerkstelligt als middel tot oppermacht. Zorgfascisme loopt samen met ernstig en langdurig misbruik van minderjarigen, ook seksueel. Dit wordt door de zorgfascisten eufemistisch kinderbescherming genoemd. De zorgfascisten ontvangen mediabreed steun van journalisten en hun media zoals van journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad.

Share |

Permalinks