U bent hier: Home / Coronamaatregelen terroristisch misdrijf

Coronamaatregelen terroristisch misdrijf

by J.L. de Kreek — last modified 03-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het dringende advies van het OMT, het RIVM en IJG dient te zijn om in verband met Corona het Zelenko-protocol te handhaven. Dit betekent dat iedereen met klachten naar de reguliere huisarts gaat voor het recept van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Hij geeft ook voedingsadviezen voor mensen die gezond zijn en met supplementen besmetting voor willen blijven. De hele economie had gewoon kunnen doordraaien. Niemand had een baan hoeven verliezen door Corona. Geen rechtszaak had vertraging hoeven oplopen. De kosten voor bestrijding van de pandemie van het Coronavirus had niet meer dan 255 miljoen euro hoeven kosten.

De kans is aanwezig dat het virus Sars-cov-2 louter bestaat in een computermodel. Het bestaan van het virus in het echt is niet bewezen. De aanwezigheid van het virus wordt afgeleid door de ontdekking van een combinatie van DNA of RNA fragmenten die van het virus afkomstig zouden kunnen zijn en ook andere oorsprong kunnen bezitten. Voor de meting van deze RNA of DNA fragmenten wordt de PCR-test gebruik waarvan algemeen bekend is dat deze test ongeschikt voor detectie van virussen, laat staan dat het een ziekte kan voorspellen.

Dat deze informatie niet wordt gedeeld door de Mainstream media is omdat journalisten collectief en individueel werken voor de beweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Journalisten en hun media zijn een statelijk acterende organisatie die concurreert met het gezag van de Staat der Nederlanden. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door journalisten om het bestaan van hun beweging en het terroristische oogmerk te ontkennen, van de feiten weg te kijken en eraan deel te nemen. De personen in Nederland die de leiding hebben over het crisiscentrum in verband met Corona zijn getraind in Deep Democracy en ook bestuurlijk verantwoordelijk voor georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg.

Share |

Permalinks