U bent hier: Home / Coronamaatregelen zijn antisemitisch

Coronamaatregelen zijn antisemitisch

by J.L. de Kreek — last modified 13-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Dr. Vladimir 'Zev' Zelenko, de arts die beroemd werd omdat hij een cocktail van geneesmiddelen promoot waarmee hij het Coronavirus met succes behandelt is een Jood. En wat voor een. Een orthodoxe Jood uit Kiryas Joel. Dat is bijzonder. Kiryas Joel wordt bewoond door de Satmar. Dat een van de grootste chassidische bewegingen in de wereld. En tegen Zionisme. Zoals het hoort in het Jodendom. Deze Joodse beweging is gekant tegen de staat Israël, die in het Jodendom gezien wordt als ongehoorzaamheid aan de goddelijke wil en dus als onjoods. De strijd van journalisten en hun media tegen Zelenko en zijn cocktail met Hydroxychloroquine krijgt daardoor een antisemitisch karakter.

Bovendien zwijgen de usual suspects. En bovendien bewerkstelligen de Coronamaatregelen dat een heuse golf aan massa-emigratie van Joden naar Israël opgang komt. Dergelijke massa emigraties zijn vrijwel altijd het gevolg van antisemitisme. Omdat journalisten en hun media doelbewust en opzettelijk valse informatie verspreiden in verband met de Holocaust is bij meeste mensen niet bekend dat een beweging van journalisten en hun media de grote initiator is van de Jodenvervolging van 1940-1945. En dat de volgende Holocaust zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Verschillende personen maken de vergelijking tussen de Coronamaatregelen en de Tweede Wereldoorlog. Zoals Mordechay Krispijn van Viruswaarheid.

Deze vergelijkingen zijn meer dan terecht. De Coronamaatregelen maken onderdeel uit van de wereldwijde strijd van een bepaalde door journalisten opgerichte statelijk acterende beweging tegen democratie en mensenrechten. Deze groep strijdt als sinds de Verlichting voor herstel van oude Middeleeuwse machtsstructuren waarin grootgrondbezitters de dienst uitmaken. Deze strijd wordt vorm gegeven door de actieve lobby en ander werk van journalisten en hun media. Deze lobby voor oorlog en Holocaust is uitgevoerd door onder andere de journalisten Theodor Herzl en Ze’v Jabotinsky. In samenwerking met een syndicaat van industriëlen.

De feiten zijn voor iedereen na te lezen in de duizenden pagina’s authentieke documenten die niemand onderwezen krijgt bij en tijdens Holocausteducatie op school. Deze documenten komen uit de universiteitsbibliotheken die de wereld rijk is. En zijn dus bekend onder wetenschappers. Dat niemand deze documenten onderwezen krijgt is onderdeel van de strijd van de beweging van journalisten en hun media tegen de Joden en voor oppermacht. Relevante informatie die ieder mens nodig heeft om weldenkende keuzes te kunnen maken wordt het grote publiek doelbewust onthouden door Mainstream journalisten en hun media waardoor iedereen 75 jaar na dato opnieuw makkelijk in het pak wordt genaaid.

Share |

Permalinks