U bent hier: Home / Coronamaatregelen zijn staatsgreep

Coronamaatregelen zijn staatsgreep

by J.L. de Kreek — last modified 26-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen zijn een goed voorbereide staatsgreep. De veiligheidsregio’s lijken hiervoor opgericht. Om onder omstandigheden bevoegdheden tot handhaving van openbare orde over te nemen van burgemeesters. De omstandigheid van de crisis is bewust bewerkstelligd door een terreurbeweging die samenwerkt met georganiseerde (ambtelijke) misdaad. Er is nooit een medische reden geweest voor de Coronamaatregelen. De Coronmaatregelen maken de kwaal erger. Dit is bewust en opzettelijk. Dat is ook aan de hand in verband met HIV en AIDS. En de kinderbescherming. De Kinderbescherming en Covid-19 zijn in de handen van dezelfde pedofielen.

Het is een beetje vreemd misschien het te hebben over de pedo-elite. Journalist Micha Kat van revolutionaironline heeft het daar steevast over. Allerlei mensen denken dat ze worden bestuurd door pedofielen die kinderen offeren en opeten. De waarheid hiervan is dat de Nederlandse kinderbescherming zich bewust en opzettelijk schuldig maakt aan gedwongen verdwijning van minderjarigen, mensenhandel, kindermisbruik en kindermishandeling. Op grote schaal. Zeer ernstig. Al heel lang. Door het hele land. Het lastige voor onderzoekers is dat de kinderbeschermers de privacy van de slachtoffers zo goed beschermen. En ook Amnesty International lovend is over de Nederlandse kinderbeschermers. Daarvoor is geen enkele grond.

De groep die zich onderscheidt van de rest als de Slimme Overheid of the Corporate Tribe en goede sier maakt met Deep Democracy is onderdeel van de harde kern van de georganiseerde misdaad in de zorg. Deze groep werkt samen met de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. En misleidt het publiek met betrekking tot joden. De groep is goed voorzien. Krijgt volop aandacht voor propaganda. En is drijvende kracht achter het nieuwe normaal. En de acceptatie van de terroristische veranderingen ten gevolge van de aanslagen in de VS 11 september 2001. De groep wordt geleid en getraind door veranderaars. Professionals die culturele interventies uitvoeren. Het zijn racisten, fascisten, antisemieten en pedofielen zonder schaamte.

Share |