U bent hier: Home / Coronapaspoort bewijs burgerschap NWO

Coronapaspoort bewijs burgerschap NWO

by J.L. de Kreek — last modified 13-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Een paspoort is een officieel document dat de houder identificeert als burger van een bepaald land. Middels het paspoort verzoekt de regering van het land van het paspoort, de autoriteiten van andere landen en van evenementen en van restaurants en bioscopen en bibliotheken en musea om de houder toe te laten. Iedereen die het paspoort niet bezit is tweederangsburger. En heeft geen toegang tot voorzieningen in een land. En niet de mogelijkheid vrij te reizen. Allemaal zogenaamd noodzakelijk in een democratische samenleving.

Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een te Basel 1897 door journalisten opgerichte statelijk acterende beweging die het oorlogsdoel bezit het Joodse volk volledig uit te roeien en oppermacht te vestigen. Deep Democracy is middel van deze beweging voor acceptatie van terroristische of criminele veranderingen anderszins van bewuste beweging. Het Coronapaspoort is het officiële document dat de houder identificeert als burger van deze statelijk acterende beweging. 

Bewuste beweging is ook schuldig aan aanslagen in Afghanistan op Nederlandse en NATO militairen. De Nederlandse media van links tot rechts neemt deel aan bewuste beweging of levert daaraan hulp.

De waarheid in verband met de NWO is dat het de Oude Wereldorde is van voor de Franse Revolutie waarvan de nieuwe generatie de macht teruggrijpt. Dit wordt de Grote Reconstructie of Grote Revisie genoemd. De grote initiators hiervan zijn journalisten die door Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann worden bewonderd als helden. De actuele Cornacrisis staat al decennia lang genoteerd als event in de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme van deze beweging.

Door diepgaande betrokkenheid van journalisten en hun media bij het opstellen van en de uitvoering van deze agenda, en omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door bewuste beweging, zijn meeste mensen niet bekend met het feit dat de Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog de uitvoerende macht was van de statelijk acterende beweging die anno 2021 middels Covid19bedrog de internationale gemeenschap gijzelt.

Share |

Permalinks