U bent hier: Home / Coronavaccin is gratis

Coronavaccin is gratis

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Ongecontroleerde besmetting staat gelijk aan gratis de beste vaccinactie tegen COVID-19. Geloof de ranzige verhalen niet van Bill Gates en de Telegraaf. Bill Gates is Chief Virusverspreider. Kijk naar zijn Windows. Zo lek als een mandje. Altijd virussen. Gegarandeerde ellende. Bill Gates is geen filantroop. En de Telegraaf neemt als sinds 1922 deel aan de terreurbeweging van de helden van Wilders die tot doel heeft de mensheid aan zich te onderwerpen. De vrienden van Bill Gates en de Telegraaf nemen deel aan deze terreurbeweging. Lockdown brengt COVID-19 opgang.

De intelligente Lockdown van het Kabinet waarbij iedereen ook met zonnig weer thuis blijft is de manier om van Corona een killervirus te maken. Gezinnen met besmette leden dienen thuis te blijven. Daardoor is verzekert dat het virus verspreidt en vermenigvuldigd. Daarmee wordt in beperkte geïsoleerde ruimte een grote virusload bewerkstelligd. In die omstandigheid springt het virus over van mensen naar huisdieren en de beesten in de tuinen en de vogels op balkonnen. En weer terug. En huisvest het zich in ijs- en keukenkasten. Net als schimmels en bacteriën in woningen. Ook komt Corona via de riolering in de huizen. Bij ongecontroleerde verspreiding is iedereen in 15 tot 30 weken er vanaf. En maken Bill Gates en zijn Corporate Tribe geen cent omzet.

Ongecontroleerde verspreiding van Corona bevordert groepsimmuniteit. Zonder social-distancing wordt het snelst voldoende groepsimmuniteit bereikt dat iedereen maximaal is beschermd. Ook de zwakkeren, de zieken en de misselijker. Corona is een griepvirus. Het zal terugkeren. De Lockdowns bewerkstelligen dat het langer duurt voordat het menselijk lichaam bestand is tegen Corona. Mensen kunnen besmet zijn zonder ziek te worden. Mensen zijn besmet met duizenden virussen. Overal zijn virussen. De hele wereld bestaat uit virussen. Miljoenen virussen bestaan tegelijk overal. Een aantal daarvan zijn ziekmakend. Zoals bijvoorbeeld influenza. En nu SARS-Cov-2. SARS-Cov-2 is het jongere broertje of zusje van SARS-cov. Dezelfde familie. 

SARS-cov is dodelijk. SARS-cov-2 is dat niet. SARS-cov verspreidt langzaam. SARS-cov-2 verspreidt snel. Ebola is ook een virus. Dat is nog dodelijker. En verspreidt ook langzaam. Bij dit virus is fysiek contact noodzakelijk voor besmetting. Omdat nu met de eerste golf besmettingen niet onmiddellijk primair voor groepsimmuniteit is gekozen krijgt het virus ruimte en tijd te evolueren tot een virus wat snel verspreidt en dodelijk is. Ieder mens heeft in zich een chemische fabriek wat direct nieuwe medicijnen aanmaakt tegen parasitaire indringers zoals Corona. Dat is het immuunsysteem. Bill Gates en andere zogenaamde filantropen willen dat het werk van het immuunsysteem wordt overgenomen door Big Pharma waarvoor betaald moet worden.

Corona-vaccinatie wordt gratis geleverd door het immuunsysteem. De T-cellen. En de witte bloedlichaampjes strijden tegen virussen elke seconde van de dag en de momenten daartussen. Meeste mensen merken helemaal niks van deze strijd in het eigen lichaam. Volgend jaar komt Corona terug. In dezelfde en/of andere vorm. Omdat er nu geen groepsimmuniteit is bewerkstelligd kan iedereen erop rekenen dat Corona in de toekomst nog een veel grotere pandemie wordt. De zorgfascisten die met hun Corona-bedrog het bestuur hebben overgenomen van Nederland, de wereld en Europa zullen met hun Corona-maatregelen overal Auschwitz maken. De Corona-maatregelen zijn biologische oorlogsvoering van de terreurbeweging van journalisten waarover journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad weigert te publiceren.

Share |

Permalinks