U bent hier: Home / Coronawappies helpen bioterrorisme NWO

Coronawappies helpen bioterrorisme NWO

by J.L. de Kreek — last modified 30-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Als professionele rattenvangers laten mr. Jeroen Pols en Willem Engel van Viruswaarheid de stam der Wappies in de val van de NWO trappen. Deze charlatans zonder schaamte bezitten zo veel rancune jegens de samenleving dat zij de bioterroristen helpen geheel Wappiestan in de prak te draaien. Nu wordt Eurosurveillance gedagvaard door Viruswaarheid om te bewijzen dat de PCR-test niet deugt. Daarbij zal de bekende retraction paper van Pieter Borger cum suis als bewijs worden aangevoerd. In het algemeen bij en tijdens een overval op de Nederland, de wereld en Europa is het niet handig de overvallers te dagvaarden voor de civiele rechtbank om een verbod op de overval te krijgen. Dat is het werk van de strafrechter op vordering van de Officier van Justitie.

Het rendement van de rechtszaken van Viruswaarheid tot nu toe is dat het bioterrorisme van de NWO is geconsolideerd. Gaten in de wetgeving zijn dankzij de rechtszaken van Viruswaarheid gedicht. En niemand heeft het nog over Hydroxychloroquine. Een van de meest kwaadaardige rechtszaken van Viruswaarheid tot op heden is de zaak die het heeft gedaan met acteur Ab Gietelink van Café Weltschmerz voor vrije meningsuiting op YouTube. Die zaak is voorspelbaar verloren mede omdat  Gietelink acteurde een weldenkend jurist te zijn terwijl hij gewoon niet begrijpend kan lezen. Het valse van Viruswaarheid in deze zaak is dat de kwestie ging over een YouTube video waarin huisarts Rob Elens acteerde die vertelt over Hydroxychloroquine voor doeltreffende bestrijding van de pandemie van het virus. Het oordeel van de Rechtbank is dat deze video verwijderd mag worden wegens strijdigheid met de richtlijnen van YouTube in verband met corona.

Daarmee was het, zoals Viruswaarheid is voorspeld, meteen over en uit voor Rob Elens en HCQ in de media. Niemand heeft het er over terwijl de adviezen van huisarts Rob Elens van de website zelfzorgcovid19.nl de enige goede wijze zijn van behandeling is van de pandemie van het virus Sars-cov-2. In Wappiestan zien en begrijpen de Wappies niet dat ze big time worden geflest door Viruswaarheid. Daar zijn ze blij met de als Medusa geprotesteerde Willem Engel en zijn school voor Witchcraft. Het resultaat van de aanstaande Rechtszaak van Viruswaarheid tegen de Eurosurvaiilens zal zijn dat de retraction paper van Pieter Borger cum suis de prullenbak in kunnen omdat de Rechter zal bepalen dat op de standpunten en beweringen van Eurisurvaillance kan en mag worden vertrouwd. Dan heeft Viruswaarheid normaal gemaakt wat niet normaal is. De Rechtbank heeft al meerdere keren op deze wijze geoordeeld in de zaken van Viruswaarheid.

Wat Viruswaarheid moet doen om de doelstellingen te behalen waarvoor het al die donaties binnenhaalt is aangifte. Er geldt een aangifteplicht. Het is al zo vaak gezegd tegen Viruswaarheid en de Opperwappies in Wappiestan dat de voortgaande onwil om gewoon even collectief en individueel de aangifteplicht na te komen resulteert in frustratie van de algemene en persoonlijke belangen der Wappies. Door geen aangifte te doen ondersteunen Viruswaarheid en de Coronawappies het bioterrorisme van de NWO. Daarmee dragen ze bij aan de complete realisatie van de ideeën van de journalisten die de Holocaust hebben bewerkstelligd. Het complotdenken in Wappiestan maakt de Wappies kortzichtig, narrow minded en onaanspreekbaar. Daardoor zien en begrijpen ze de context van de Coronacrisis niet of niet goed genoeg. En nemen ze keer op keer beslissingen waarmee juist het bioterrorisme van de NWO wordt ondersteund. Daarom worden Wappies ook wel ‘useful idiots’ genoemd.

Share |

Permalinks