U bent hier: Home / Covidvaccin kweekt Coronavirus

Covidvaccin kweekt Coronavirus

by J.L. de Kreek — last modified 17-01-2021 03:00

De Mainstream media geven de Coronaterroristen alle ruimte om hun desinformatie te verspreiden. Willens en wetens wordt de schijn gewekt dat men zich zorgen moeten maken om het Coronavirus en de mutaties. Daarbij komen ze met voorbeelden zonder bronverwijzing die niet zijn te toetsen. Het Coronavaccin is een mRNA vaccin wat het lichaam aan zet tot de productie van virusdeeltjes die het vervolgens aanvalt. Met het mRNA vaccin wordt het menselijk lichaam getraind de proteïne aan te maken die typisch zijn voor het nieuwe coronavirus namelijk 'the spike protein'. Proteïne zijn de basis van leven. Zonder proteïnen kunnen virussen niet bestaan.

De informatie die de zogenaamde deskundigen van het RIMV en het OMT in de media en via hun sites en in hun wetenschappelijke publicaties verspreiden snijdt geen hout. Hun wetenschap is niet logisch en levert geen bewijs voor hun stellingen en beweringen over het nieuwe Coronavirus. Virologe Marion Koopman van het OMT schrijft het zelf. Er is niemand die haar werk leest. Kennelijk. Ze schrijft gewoon dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA omdat er geen biologische bron voorhanden is. Met een niet kunstmatige pandemie waarbij miljoenen mensen sterven is het niet mogelijk dat geen biologische bron van de ziekteverwekker voorhanden is. Dat kan wanneer de natuurlijke bron niet bestaat, zoals bij biologische oorlogsvoering.

Aangezien Marion Koopmans zelf stelt en beweert dat er geen biologische bron bestaat en er heel veel bewijs is dat het bestaan van het virus niet volgens de klassieke wetenschap is bewezen is er geen bewijs van het bestaan van het virus Sars-cov-2. Sars-cov-2 is een computervirus. Wetenschappers hebben alle informatie over virussen zoals de evolutionaire ontwikkeling in een computermodel gestopt. De genetische informatie van heel veel virussen is bekend. Daarmee zitten hele databasen vol. Daarmee wordt gerekend. Een computermodel heeft een virus voorspeld. Dat is Sars-cov-2. Dit virus wordt gerelateerd aan symptomen die griepachtig zijn en elk jaar een keer terugkomen en waaraan elk jaar mensen sterven. Vervolgens is bewust paniek gezaaid om een pandemie te bewerkstelligen voor macht en het verdienen van erg veel geld. Alle internationale noodfondsen voor bij crisis zijn nu geliquideerd.

De 2.000.000 mensen die afgelopen jaar verondersteld zijn overleden aan Covodid19 zijn voor de ogen van iedereen vermoord. Covid19 is Mengele in het kwadraat. En een ordinaire overval. De behandeling van Covid-klachten in het ziekenhuis op het IC is de oorzaak van overlijden. De klachten die aan Corona worden toegeschreven, de griepachtige klachten, het kuchje, dienen in de eerste lijn te worden bestreden middels het Zelenko-protocol. Dit protocol wordt in Nederland gehandhaafd door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Zijn werkwijze is de enige juiste manier om de pandemie van het virus te bestrijden. Zijn practice is the best practice. Er is geen andere manier die goed is. De wijze waarop de pandemie van het virus wordt bestreden door het RIVM en OMT staat gelijk aan terrorisme en massamoord.

Nu met de Covidvaccins wordt het menselijk lichaam ingespoten met genetische informatie van synthetische afkomst over het Sars-cov-2 virus, wat middels een computer is ontdekt, ten gevolge waarvan het mensgelijklichaam (de Ribosomen) eiwitten fabriceren die typisch zijn voor sars-cov-2. Namelijk de eiwitten waarmee het virus zich vasthecht aan cellen. Voor het bestaan van het virus Sars-cov-2 elementaire delen. Dit betekent dat het menselijk lichaam door de vaccinatie zowel genetische informatie als eiwitten bevat die essentieel zijn voor het bestaan en de productie van Sars-cov-2.

Virussen zijn deeltjes die in een soort twilight zone bestaan. Virussen zijn half dood en half levend. Virussen bestaan uit genetische informatie wat wordt omringd door eiwit waarvan de eiwitdeeltjes die het menselijk lichaam nu door het mRNA-vaccin aanmaakt, fundamenteel zijn voor Sars-cov-2. Het menselijk lichaam wordt door het mRNA vaccin getraind het door het mensenlichaam aangemaakte elementaire eiwit van het Sars-cov-2 virus te herkennen. En accepteren. Men wordt immuun gemaakt voor het Sars-cov-2 virus opdat het virus kan bestaan. Een tweede of derde vaccin voor zogenaamde bescherming verzekert de gevaccineerde van een toekomst als genetisch gemanipuleerde Zombie die Sars-cov-2 fabriceert. En verspreidt.

Share |