U bent hier: Home / Crimineel slecht onderwijs

Crimineel slecht onderwijs

by J.L. de Kreek — last modified 19-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Je zal les krijgen van rechtsfilosoof Roland Pierik. Hij is ook lid van de Gezondheidsraad. Roland Pierik filosofeert dat in verband met het vaccin gediscrimineerd mag worden want ook niet iedereen mag autorijden. Hij bedenkt dat discriminatie is te rechtvaardigen vanuit de idee van de bescherming van de volksgezondheid. Ongevaccineerden mogen worden geisoleerd want Roland Pierik gelooft dat zij besmettelijk zijn. De Joden zouden ook besmettelijke ziekten verspreiden. Roland Pierik vragen om objectief bewijs van het virus en het causale verband tussen virus en Covid19, leidt tot boze reacties van de rechtsfilosoof. Wie de crisis wilt bezweren handhaaft het strafrecht.

Roland Pierik geeft ook les aan studenten van de Universiteit van Amsterdam, de faculteit rechtsgeleerdheid. Roland Pierik blijkt als rechtsfilosoof niet in staat te begrijpen dat het algemeen verbindend imperatief geformuleerde discriminatieverbod van artikel 1 van de Grondwet geen uitzonderingen kent. Wanneer de rechtsfilosoof van de Gezondheidsraad discriminatie goedpraat om een gezondheidskwestie op te lossen of de volksgezondheid te beschermen is de verkeerde behandeling gekozen.

Dat de verkeerde behandeling is gekozen wordt bewezen door de pandemie. De pandemie is het objectieve bewijs van de verkeerde behandeling omdat met de goede behandeling er geen pandemie was geweest. Covid19 dient behandeld te worden volgens het Zelenko-protocol. Zoals huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl autoriteiten sinds het beging van de crisis voorhoudt. Iedereen wordt toegang onthouden tot de geneesmiddelen die passen bij dit protocol. Daardoor sterven mensen. Daardoor raakt de IC overbelast. Dat is een internationaal misdrijf.

Discriminatie op de gronden zoals Roland Pierik die aanvoert is altijd objectief ongerechtvaardigd omdat de goede behandeling bij Covid19 en bestrijding van Sars-cov-2 geen enkele vorm van discriminatie nodig heeft om tot een daverend succes te leiden. De Gezondheidsraad waaraan rechtsfilosoof Roland Pierik deelneemt adviseert ook tegen de geneesmiddelen die de pandemie van het virus er in een poep en een zicht onder krijgen.

De crisis had vorig jaar mei al voorbij kunnen zijn als de Gezondheidsraad had bestaan uit mensen met gezond verstand die geen lust hebben naar apartheid en macht. Het voert wat ver in het openbaar te donderen en briesen wegens rechtsfilosoof Roland Pierik met zijn lelijke mening en nep feiten. Er bestaat geen bewijs van het bestaan van het virus. Ook niet van het causaal verband tussen virus en Covid19. Covid19-doden zijn vermoord. Rechtsfilosoof Roland Pierik geniet zichtbaar van de aandacht op Twitter.

Wie in het ziekenhuis belandt met Covid19, wordt mishandeld. De behandeling met sedatie en bloedverdunners en beademing is vragen om problemen. Het is bekend dat bloedverdunners juist trombose veroorzaken. Bovendien is er bij patienten met Covid19 geen sprake van bloedverlies. Mensen worden ziek gemaakt door de Gezondheidsraad. En door het OMT. En door het RIVM. Die werkwijze wordt ook gevolgd in verband met Hiv en AIDS. De 30 miljoen AIDS doden zijn vermoord middels medicijnen.

Veelal hebben de zogenaamde deskundigen die het Kabinet en Parlement adviseren dubbele petten op. En vergiftigen ze de geesten van leergierige studenten in het hoger onderwijs. En braken ze dagelijks hun bedrog over de niet-ingewijde bevolking uit, geholpen door Twitter en de corrupte journalisten en hun media. De feiten die objectief bewijzen dat rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad cum suis uit de welbekende academische nek kletsen met hun Covid19 en Sars-cov-2 staan HIER.

Share |