U bent hier: Home / Criminele journalistiek moet stoppen

Criminele journalistiek moet stoppen

by J.L. de Kreek — last modified 28-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Journalisten zijn de grondleggers van de agenda van het internationaal terrorisme waarmee financiers der journalisten en hun media oppermacht wensen te vergaren voor zichzelf. Dat in het algemeen journalisten en hun media niks rapporteren over hun criminele werk is onderdeel daarvan. Ook wat betreft geïnstitutionaliseerd kindermisbruik zijn in het algemeen de berichten van journalisten en hun media zuiver crimineel. De misdrijven van de kinderbeschermers zijn evident, stuitend en blijken objectief uit openbare bronnen.

Er is een groep actief in Nederland bestaande uit journalisten, deskundigen en bestuurders die er een dubbele agenda op na houdt en werkt aan de revisie van de Franse Revolutie. Terugdraaien van de mensenrechten. Opzeggen van de democratie. En weer ouderwets slavernij en tucht en orde zoals vroeger onder goedkeurend toezicht van het Vaticaan en de aristocratie. Deze groep jaagt op Joden. Bedreigt en bedriegt onderdelen van de Staat terrorisme gerelateerd, en maakt beroep en gewoonte van het verspreiden van desinformatie via de Mainstream media en Big Tech.

Nu is het een feit van algemene bekendheid dat misdrijven als waarom het hier gaat traditie getrouw strafrechtelijk worden gewroken. Je maintiendrai is de wapenspreuk van Nederland sinds 1815. Zeker nu in verband met de terroristische Coronamaatregelen en de opzichtige massamoord moet de Staat strafrechtelijk optreden bij gebreken waarvan het deelneemt. Of het zover komt is de vraag. De Politie heeft al sorry moeten zeggen van de corrupte media dat het in een politiebureau een banner had hangen met de tekst: NOS = FAKENWES

Iedereen met het verstand van de gemiddelde huismuis kan op de klompen aanvoelen dat de berichtgeving van de NOS niet spoort met de werkelijkheid. De journalisten eisen beveiliging door de Politie via #persveilig en regelen persoonlijke bewaking. Terwijl ze de Politie moeten informeren dat die luitjes bij het RIVM en OMT en de kinderbescherming zichtbaar de kluit belazeren en daarmee terroristische misdrijven begaan en internationale misdrijven bewerkstelligen.

Share |

Permalinks