U bent hier: Home / Daders aanslagen 11 september 2001

Daders aanslagen 11 september 2001

by J.L. de Kreek — last modified 11-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De daders van de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn deelnemers aan de beweging die is opgericht te Basel 123 jaar geleden in 1897 door een prominente Oostenrijkse journalist. Deze persoon is de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Deze beweging is samenwerkend met georganiseerde misdaad tevens schuldig aan de terroristische en moorddadige Coronamaatregelen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de prelude op de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Deelnemers aan de aanslagen in de VS 11 september zijn ambtenaren, professionals en beroepsbeoefenaars die stellen en beweren dat het instorten van de torens van de Twin Towers is bewerkstelligd door de inslag met de vliegtuigen. Daaronder begrepen journalisten, en wiskundige Pepijn van Erp van Stichting Skepsis die met graagte wordt geciteerd door de journalistiek om zogenaamd te bewijzen dat de waarheid over de aanslagen in de VS 11 september 2001 een waanvoorstelling is van complotwappiers.

De natuurkunde die zo eenvoudig is dat iedereen het krijgt onderwezen in het basisonderwijs bewijst objectief dat het instorten van de torens van de Twin Towers niet mogelijk is zonder explosieven. Op basis van deze aanslagen is de internationale gemeenschap vergast op een pandemie aan geweld en beperkingen van rechten terwijl ieder weldenkend persoon louter aan de beelden kan zien dat de manier waarop de torens instorten (de vorm) veel weg heeft van controled demolition.

De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de volgende stap van de in 1897 door journalisten opgerichte beweging op weg naar oppermacht voor het Syndicaat en zijn umfeld wat samenwerkt met Bill Gates voor de vaccinatie lobby en het bewerkstelligen van de Coronamaatregelen. Deze beweging van journalisten staat ook aan de basis van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.  De Duitse bezetter in de oorlog was de uitvoerende macht van deze in 1897 opgerichte beweging van journalisten die nog altijd actief is en de geopolitiek domineert.

Share |

Permalinks