U bent hier: Home / De antisemiet van tegenwoordig

De antisemiet van tegenwoordig

by J.L. de Kreek — last modified 24-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De antisemiet van tegenwoordig is eloquent, pleit voor een elegant debat, woont in een mooi huis, schrijft voor Telegraaf, doet aan Deep Democracy, noemt HaCarmel aan de Amstelveenseweg te Amsterdam een “Joods restaurant” en de wekelijkse demonstratie voor Palestijnen op de Dam antisemitisch. De antisemiet van tegenwoordig kijkt weg van de Zionistische grondslag van de Holocaust en participeert. In de eeuwen oude Joodse cultuur bestaat geen Joodse Staat. En wonen en werken Joden welhaast eeuwig assimilerend en emanciperend in de Diaspora. Meeste mensen die zich voordoen als Joden zijn dit niet. Joden zijn te herkennen aan het feit dat zij onvoorwaardelijk de Drie Eden handhaven.

Voor mensen die het niet weten: Joden zijn getrouwd met Gd. Ongeacht of ze liberaal of conservatief zijn. Ze handhaven allemaal de Drie Eden. En zij handhaven de rest van het verbond wat door bemiddeling van Abraham en Mozes tot stand is gekomen tussen Gd en de Joden. De cultuur der Joden is al 5780 jaar een onveranderlijke grootheid. Zo’n tweeduizend jaar geleden waren er Joden die van het rechte pad afweken en het zo gezegd voor alle Joden verpestte waardoor Gd toen als maatregel tegen het zondigen der Joden hen in de verstrooiing heeft geplaatst. De Joden zijn in der tijd door Gd rechtmatig de bestuurlijke rechten over de Heilige Staat Palestina ontnomen. Dit is een vaststaand onveranderlijk feit in het Jodendom. De Diaspora kan alleen door Gd worden gerevisioneerd of geabrogeerd.

Diaspora revisionisme is de wetenschappelijke benaming voor het hedendaags antisemitisme. Zo’n 122 jaar geleden stonden een aantal journalisten en schrijvers op die zich organiseerde rond een bepaalde journalist om de Diaspora door menselijk toedoen terug te draaien als middel voor oppermacht voor een bepaald Syndicaat van industriëlen wat ten gevolge van de Franse Revolutie macht en vermogen moest delen met de gewone burger. De geschiedenis van het hedendaags antisemitisme begint te Basel augustus 1897 toen de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl vereniging Erez Israël oprichtte. Tot die tijd ging het goed tot zeer goed met de Joden in de Diaspora in West Europa. De Franse Revolutie had gelijkheid en democratie gebracht. Waardoor de Joden verlost raakte van het antisemitisme van de Katholieke Kerk en de gettomanagers.

Het Syndicaat van industriëlen managede voor de Franse Revolutie zijn getto’s met Joden over de hele wereld door symbiotisch samen te werken met lokale antisemieten. In de Tweede Wereldoorlog en voorbereidend daarop werkte dit Syndicaat nauw samen met Adolf Hitler om de Joden van over de hele wereld op te drijven naar het wereldgetto. En on the fly de populatie der Joden te ontdoen van de zwakken, de zieken, de misselijke en de rest wat gemist kon worden voor de kolonisatie van Palestina. De Zionisten hadden alleen de sweet seventeens nodig voor hun kolonisatie ambities. In Tel Aviv hangt de jeugd pseudo gezellig op straat zonder zich bewust te zijn dat ze bestuurd worden door gettomanagers en wonnen tussen de muren van het wereldgetto waar de Zionisten hun volgende Holocaust hebben gepland. Auschwitz zag er in den beginnen ook veelbelovend uit als kibbutz. Dat nu juist Dizengoff en de rest van de Zionisten de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers is de geschiedenis van de Holocaust zoals zich dat in werkelijkheid heeft voltrokken.

Share |

Permalinks