U bent hier: Home / De antropologen van Hitler

De antropologen van Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 03-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

In Nederland zijn antropologen actief die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. Adolf Hitler is in de gevangenis in verband met zijn staatsgreep geïnspireerd geraakt door antropologen. Ook Joshep Mengele die als arts de meest zieke experimenten heeft uitgevoerd op Joodse gevangenen was antropoloog. De samenhang met Deep Democracy is dat zowel de antropologie van Hitler als Deep Democracy afkomstig is van de beweging die de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de VS, aanslagen in Afghanistan, mogelijk de aanslag op de MH en de Coronacrisis heeft bewerkstelligd.

De vrienden en bondgenoten van Hitler zijn vandaag gewoon actief in de samenleving. Ze wijken in weinig af van anderen. Ze zijn te herkennen aan Deep Democracy en/of de welhaast obsessieve steun aan de zogenaamd Joodse Staat Israël. Israël is opgericht te Basel 1897 door de atheïstische journalist Theodor Herzl, als Natie zonder land met oorlogsdoel de Endlösung, de Holocaust en de onafhankelijkheid van het wereldgetto te Palestina te bewerkstelligen. De beweging van Herzl is de grote dader van de Holocaust en de voortgaande toename van antisemitisme. Deze beweging wordt breed gedragen in de Mainstream journalistiek en media. En door antropologen die Deep Democracy verwarren met verdieping van de democratie.

Deep Democracy is proces georiënteerde psychologie. Het in een vorm van ‘mind control’. Een regelrechte clusterfuck. Het is gericht op voltooiing van wat het “wereldwerk” genoemd wordt van de beweging van Herzl. De ideologie is geïnspireerd op Carl Jung. De ontwikkelaars van Deep Democracy zijn getraind in het instituut van Carl Jung. Carl Jung werkte in der tijd samen met de grote vooroorlogse daders van de Endlösung en de Holocaust. Deze daders waren mannen in keurige pakken en met een onkreukbaar voorkomen die in het openbaar als Zionisten de meest vuige misdrijven tegen het gehele Joodse volk begingen. Meeste mensen weten niet precies hoe het zit met Hitler omdat zijn naoorlogse antisemitische vrienden en bondgenoten de geschiedschrijving en de journalistiek bepalen.

Share |

Permalinks