U bent hier: Home / De arrogantie van Chris Klomp

De arrogantie van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 05-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De arrogantie van journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is mateloos. Die man zuigt zo veel daartegen is niks opgewassen. Journalist Chris Klomp heeft de huishoudschool voor journalisten gedaan. Hij heeft geen enkele academische titel. Desondanks lijkt hij te denken dat hij alwetend is op de vele terreinen van het maatschappelijk leven. Journalist Chris Klomp weet altijd het best welke expert gelijk heeft en welke niet. Dat hij daarbij nalaat de grondslagen van de zogenaamd deskundigenopinies te valideren kan en mag hem niet worden vergeven.

In verband met de virologie is het allemaal niet zo heel moeilijk onderscheid te maken tussen feiten en fictie. Zeker niet voor journalist Chris Klomp die thuiswerkend achter zijn PC met internetverbinding en direct contact met de redactie van het AD werkelijk alles moet kunnen vinden aan objectieve feiten wat er is te vinden. Welhaast de gehele wetenschap staat online. Bovendien is journalist Chris Klomp net als meeste Nederlanders naar school geweest. Zal toch zeker de MAVO zijn wat hij achter de kiezen heeft om toegelaten te worden tot de school voor broodschrijvers.
><br>Op school krijgt iedereen de basis onderwezen van de virologie. Ook wordt in het middelbaar onderwijs uit de doeken gedaan hoe het immuunsysteem werkt. Niet voor iedereen overigens want de keuzepakketten maakt dat leerlingen biologie en zo kunnen laten vallen. Resultaat daarvan lijkt te zijn dat de journalistiek is vergeven van personen die geen enkele technische basiskennis bezitten, of geen maatschappijleer hebben gehad. Geschiedenis hebben de meeste mensen wel gehad op school. Iedereen krijgt het zelfde te leren. Ook daarvan kan journalist Chris Klomp niet afwijken zelfs niet nu er duizenden authentieke documenten bestaan die anders bewijzen.
><br>Journalist Chris Klomp kan het best achter zijn toetsenbord op zijn zoldertje  blijven zitten met zijn handen in desinfecteer in plaats nog naar buiten te gaan. Met een beetje goede wil weet de hele wereld in de nabije toekomst hoe het zit met de Mainstream media, dat het bestaat uit een groep beroeps leugenaars die hun journalistieke rol willens en wetens misbruiken om ernstige misstanden te verhelen. Zoals misdrijven tegen de Joden en gedwongen verdwijning van minderjarigen. Journalist Chris Klomp vindt het normaal zoals de Jeugdzorg en de Kinderbescherming omgaan met kinderen. Dat hun werkwijze gekwalificeerd moet worden als georganiseerde misdaad is nog niet in het hoofd opgekomen van de maker van @realtwittercourt.

Share |

Permalinks