U bent hier: Home / De Bijbel en Corona

De Bijbel en Corona

by J.L. de Kreek — last modified 13-04-2020 02:00
Opgeslagen onder:

In het algemeen wordt door journalisten schamper gedaan over Gd en de Bijbel. Mensen in de media zien zichzelf als verlicht. En geloven in Darwin. De evolutie van amoebe naar de Neanderthaler vond plaats tijdens de vijfde dag van de schepping. De Bijbel van voor tot achter is de bron om de Coronamaatregelen in het juiste perspectief te plaatsen. Het bijzondere aan de Bijbel is dat daarin voorspellingen staan die keer op keer uitkomen. Daarop is geen uitzondering. Zo staan in Ezechiël de Endlösung, de Holocaust en de Exodus voorspeld zoals die zijn vervuld in Auschwitz

Deze vervulling is vormgegeven door de terreurbeweging van de helden van politicus Geert Wilders. De Bijbel voorspelt nog een Holocaust. Deze zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Ook deze Holocaust zal worden vervuld door menselijk toedoen dankzij de deelnemers aan de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders waaraan welhaast de gehele Nederlandse journalistiek en hun media doelbewust deelnemen. 

Deze deelname blijkt onder andere uit de weerstand van journalisten als Chris Klomp van het Algemeen Dagblad en Saskia Belleman van de Telegraaf tegen publicatie van het feit dat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door de terreurbeweging van de helden van Wilders om niet de authentieke brondocumenten te respecteren die objectief bewijzen dat de helden van Wilders de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers.

De Coronamaatregelen zijn bewerkstelligd door deelnemers aan de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Dit is te zien aan het optreden van Bill Gates, de Telegraaf en trainers Deep Democracy in Nederland. En aan de publicaties van alle kranten. En natuurlijk aan Geert Wilders zelf. Geen enkele journalist in Nederland onderzoekt de feiten. Onderzoeksjournalistiek bestaat niet. Journalisten als Arnold Karskens die de patronen dienen te herkennen omdat zij nu eenmaal stellen en beweren Nazi's te jagen nemen actief deel aan de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders om als ervaren kaalkopje het publiek zand in de ogen te strooien met betrekking tot de waarheid en de feiten.

De Bijbel voorspelt nagenoeg exact in de huidige tijd dat de gevolgen van 2012 merkbaar worden. In der tijd dacht iedereen dat de aarde zou vergaan. De Eind Tijd, Armageddon en dan een nieuwe wereld waarin alleen rechtschapen mensen leven. De merkbare gevolgen manifesteren zich later dan de gelovers in het 2012-fenomeen denken. Deze overgang van het oude leven naar een totaal andere samenleving wordt de Grote Reconstructie of de Grote Revisie genoemd. En wordt uitgevoerd door de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders om gespiegeld aan diverse voorspellingen in onder ander het Bijbelse boek Ezechiël een bepaalde familie te kronen tot koninklijke familie van alle Joden. En de wereld daaraan te onderwerpen. Inclusief ouderwets slavernij.
><br>De Joden willen dit helemaal niet. De Joden willen gewoon assimileren en emanciperen in het land van geboorte in de Diaspora. Enige ambitie bij Joden om de Verstrooiing te revisioneren bestaat niet. De Joden zijn handhavers van de Drie Eden. Zoals iedereen al eeuwen weet want de Drie Eden zijn aard en nagelvast verklonken met het eeuwige verbond tussen Gd en de Joden. De Coronamaatregelen zijn onderdeel van de strijd van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders om al dan niet symbiotisch samenwerkend met georganiseerde misdaad de mensheid te onderwerpen aan het aristocratisch gezag van de familie van de patroon van de journalist en held van Geert Wilders die te Basel 1897 de oprichter is van de terreurbeweging die zijn naam draagt.

Share |

Permalinks