U bent hier: Home / De Coronaoorlog van Jaap van Dissel

De Coronaoorlog van Jaap van Dissel

by J.L. de Kreek — last modified 20-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Volgens het Algemeen Dagblad lijken de Coronamaatregelen op oorlogstijd. Het AD heeft diverse experts geraadpleegd die zeggen dat de vrijheid van burgers om te gaan en staan waar men wil serieus is ingeperkt. En dat de vergelijking tussen de Coronaperiode en de Tweede Wereldoorlog helemaal niet zo ver is gezocht. Als iets lijkt op oorlogstijd dan is het redelijk aan te nemen dat het oorlog is. Oorlog is een extreme omstandigheid met specifieke kenmerken. Nu die toestand zich voordoet dient er vanuit worden gegaan dat het feitelijk oorlog is. Jaap van Dissel is de oorlogvoerende generaal.

Dat Nederland sinds de Coronacrisis nieuwe bestuurders heeft die niet zijn gekozen blijkt uit het feit dat Jaap van Dissel herhaaldelijk te zien is geweest naast de minister-president bij en tijdens persconferenties met betrekking tot de Coronacrisis. Van Dissel heeft het bestuur overgenomen. In het artikel op AD.nl wordt ook Ismee Tames geciteerd. Zij is onderzoeker bij het Niod, Instituut voor Oorlogs, Holocaust en Genocide studies. Zei zag de vergelijking tussen de huidige Ccoronasituatie en de Tweede Wereldoorlog deze weken vaak voorbijkomen. Overeenkomstig kenmerk tussen de Coronasituatie en de Tweede Wereldoorlog is het herhaald liegen en bedriegen der journalisten, media en zogenaamde experts.

Ismee Tames van het NIOD weet daarvan alles omdat het NIOD doelbewust de brondocumenten aan het zicht van het grote publiek onttrekt waaruit evident blijkt dat journalisten en hun media de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de door journalisten te Basel 1897 opgerichte terreurbeweging die tot op de dag van vandaag actief is. En breed wordt gesteund door journalisten en media. De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door zogenaamde filantropen die samenwerken met de zogenaamd filantropische organisaties waarvan de naamgever het regiem van Adolf Hitler financierde. In contanten. Gekoerierd via Rotterdam. En aan de Fuhrer persoonlijk afgegeven.

Share |