U bent hier: Home / De dictatuur slopen

De dictatuur slopen

by J.L. de Kreek — last modified 30-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Virus Waanzin en Maurice de Hond en ook anderen begrijpen niet zo goed hoe de actuele dictatuur alle middelen rechtens kan worden gesloopt. Dit komt omdat meeste mensen wel de gevolgen ervaren en geen zicht hebben op de personen die verantwoordelijk zijn voor het actueel terrorisme. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terreurbeweging die in augustus 123 jaar bestaat. Dit is de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Iedereen wordt in het onderwijs voorgehouden dat Adolf Hitler en Adolf Eichmann de grote mannen waren terwijl nog grotere personen hen steunde en hun vrienden en bondgenoten waren.

Dat de Nazi’s van tegenwoordig in het hoofd van mensen niet eruit zien als de Nazi’s zoals in de films en documentaires is omdat de films en documentaires niet vertellen dat de echte grote Nazi’s altijd gewoon in burger gekleed gingen. De echte grote Nazi’s zijn burgers in vreemde krijgsdienst. Of dragen toga. De groep werkt vooral in de journalistiek, de media, entertainment en helaas pindakaas in de advocatuur. En de wetenschap. Bovendien werken de Nazi’s samen met de georganiseerde misdaad. De georganiseerde ambtelijke misdaad en de georganiseerde misdaad in de zorg. Zij allen zijn en worden getraind in Deep Democracy. De groep noemt zich de Slimme Overheid of the Corporate Tribe. En is in Nederland voor wat betreft Covid en kinderbescherming geconcentreerd rond secretaris generaal Erik G.

Erik Gerritsen was eerst een bepalende bestuurder in de Jeugdzorg. Hij is fluïde van rol gewisseld. Dat gebeurt vaker. Van Jeugdzorg naar Politie en terug. Bijvoorbeeld. De Nederlandse Kinderbescherming maakt zich op grote schaal schuldig aan gedwongen verdwijning van minderjarigen, mensenhandel, kindermisbruik, kindermishandeling. Dat stamt uit de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zeventig jaar kindermisbruik, mede bestuurd door de man die is gespecialiseerd in ongetemde problemen en overal met zijn bevoegdheden de pyromaan lijkt uit te hangen. Erik G. is ook verantwoordelijk voor het crisiscentrum in verband met de pandemie van Sars-cov-19. In de jeugdzorg heeft hij nooit aan waarheidsvinding gedaan omdat hij vindt dat dit niet van hem verwacht kan en mag worden.

Het is natuurlijk een goed idee om terug te willen naar het normale normaal. Als dan de wens is zoals bij Virus Waanzin dat de tijdelijke Covid-wet niet door gaat is het niet mogelijk onverbindendverklaring daarvan te vragen bij de rechter in kort geding. Wat wel kan bij de rechter in kort geding in Den Haag, zelfs bij de rechter die slechts een korte voorbereidingstijd krijgt, is vorderen bij voorlopige voorziening tot en met de behandeling in de Tweede Kamer van de Covid-wet de Staat te bevelen onmiddellijk vergunning te verlenen aan alle huisartsen in Nederland om HCQ volgens het recept van huisarts Rob Elens (het ZelenkoProtocol) in de eerstelijnszorg ter bestrijding van de pandemie van het virus Sars-cov-19 voor te schrijven aan patiënten. Of woorden van gelijke strekking. Bij toewijzing moeten de Coronamaatregelen worden opgeheven. Bij gebreke waarvan Politie en Justitie alle middelen rechtens dienen te worden aangezet bepaalde personen voor dertig jaar of meer in het schavot te douwen.

Share |

Permalinks