U bent hier: Home / De feiten over Viruswaarheid

De feiten over Viruswaarheid

by J.L. de Kreek — last modified 18-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

In Complotistan wordt Willem Engel van Viruswaarheid op handen gedragen. Zelfs Wappies die het bedrog van Bellingcat doorzien vallen voor de valse hoedanigheid van Willem Engel, Jeroen Pols en Mordechaij Krispijn. Viruswaarheid werkt niet om de problemen op te lossen. Viruswaarheid bezit een dubbele agenda. Het houdt de Coronamaatregelen in stand want het wil de samenleving sandwichen tussen de maatschappelijke uitersten voor het realiseren van de Nieuwe Wereld Orde van Willem Engel. Viruswaarheid maakt misbruik van de omstandigheden voor politieke en mogelijk andere doelen. Viruswaarheid imponeert als onderdeel van de georganiseerde oppositie van de beweging die oppermacht wil voor een syndicaat van industriëlen.

Nederland bevindt zich in een gecompliceerde wurggreep. De overval die wordt gepleegd op Nederland, de wereld en Europa is 123 jaar geleden reeds voorbereid. Niemand heeft het er over. Niemand kijkt naar de feiten die dit objectief bewijzen. De Coronamaatregelen zijn de voortzetting van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De bedoeling is om overal ter wereld de tijd terug te draaien naar het bestuur van voor de Franse Revolutie. Dit wordt de grote reconstructie genoemd. De crisis van vandaag is al jaren geleden voorspeld omdat het klokslag is af te leiden uit de authentieke brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme. Om te begrijpen wat er vandaag aan de hand is moet de Holocaust goed begrepen worden. De beweging die daarachter zit is een andere dan meeste mensen denken. De Holocaust is bewerkstelligd door een beweging van journalisten opgericht door een atheïst. Het zogenaamd alternatieve voorkomen van Willem Engel is onderdeel van de schijnvertoning.

De Nazi’s van Hitler waren spiritueel. Socialistische dansmariekes. Hitler was een kruisvaarder. De nieuwe generatie van zijn vrienden en bondgenoten die hem hebben geholpen en van kapitaal voorzagen en hem de ideeën hebben ingefluisterd, bepalen vandaag de orde. Zij vertegenwoordigen de 123 jaar oude beweging die statelijk acteert met het oorlogsdoel de Joden uit te roeien en oppermacht te vestigen voor de families industriëlen waarmee Bill Gates vandaag de coronacrisis bekokstooft. Bill Gates is een extreem gevaarlijk persoon. Zijn visie leidt tot het uitroeien van de mensheid. Zijn idee over CO2-reductie staat gelijk aan het vergassen van het leven op aarde. Compleet van elke feitelijkheid ontdaan. En alles behalve noodzakelijk. Ook zijn besturingssystemen zijn gevaarlijk. De broncode is niet gepubliceerd. En kerncentrales die dat gebruiken worden gehackt omdat een partij vier zerro day exploits bezit die dat mogelijk maken.

Zerro day exploits zijn fouten in besturingssystemen waarvan niemand weet heeft. Die zijn nog niet ontdekt. In Windows kunnen vier zerro day exploits tegelijk bestaan die bekend zijn bij een enkele partij die daarmee vervolgens kerncentrales onklaar kan maken. Heel Nederland is voorzien van het besturingssysteem waarvan niemand weet hoeveel zerro day exploits daar nog meer in zitten. Een goed gezette hack op industrieel niveau kan half Nederland onder water zetten. Dan wordt iedereen verzopen omdat de computergestuurde sluizen en keerkringen en afsluitdijk toch niet zo waterdicht zijn als gedacht. Wereldwijd 95% van de mensen gebruikt Windows. Iedereen heeft last van virussen op de computer. Bill Gates is dominant in verband met de Coronacrisis en iedereen heeft last van virussen. Het is opvallend.

Nu is het zo met het nieuwe mRNA-virus dat dit letterlijk software is. De cellen is de hardware met RNA of DNA als software/besturingssyteem wat wordt geherprogrammeerd met het mRNA-vaccin. Zie het mRNA-vaccin als een pacht-bestand of upgrade wat wordt geïnstalleerd middels de meervoudige injecties. Dat geen enkele wetenschapsjournalist de feiten brengt zoals ze zijn zegt iets over de corruptie in de journalistiek. Genetische manipulatie is hetzelfde als besturingssystemen en software maken voor computers. Zelfde principes. De wetenschappers die genetische manipulatie hebben uitgevonden praten daarover in termen van besturingssysteem, software en hardware. De mensen die nu worden gevaccineerd met mRNA zullen veranderen. Welke kant op weet niemand. Zij kunnen sterven. Onvruchtbaar raken. Andere zullen worden verbouwd tot de androids die Bill Gates en die Amazonboy wil dat ze zijn. Niet alleen de mRNA-vaccins zijn van belang. Ook extreem kleine robotjes die middels spray of een wattenstaafje via de neus in personen kunnen worden gebracht. Het bestaat gewoon allemaal allang als toegepaste wetenschap. Met wifi en al.

Daarmee zullen mensen via het 5G-netwerk worden bestuurd. Die mensen zullen gedachten krijgen die ze anders niet zouden hebben. Of bepaalde verlangens. Misschien dat dit per persoon kan worden bijgesteld. Meeste mensen denken dat er nog heel veel ontwikkeld moet worden voordat zoiets als androids bestaan tegelijk vergeten ze dat computers iets van vroeger is. De computer komt uit de tijd van de over over over over over grootvader van de huidige generaties. Mensen zijn in het algemeen pas een jaar of 20 tot 25 jaar bekend met computers. Toen Bill Gates een manier vond om de mensheid te misleiden. Met een makkelijk te installeren en verkopen industrieel virus, aan de lammen en blinden die nog nooit een computer van binnen hadden gezien en anno 2021 nog iedere keer terug moeten naar de computerboer om de malware te laten verwijderen.

Waar de Wappies gelijk in hebben is dat een bende industriëlen de mensheid overvalt. Alles wordt geroofd en geplunderd en iedereen vermoord voor bestrijding van een virus waarvan Bill Gates kan zien dat het synthetisch en dat daartegen handhaving van het Zelenko-protocol de oplossing is. Bill Gates investeert in bestrijding van virussen om daaraan extreem veel geld te verdienen. Zijn filantropie is marketing. Voor de beeldvorming. Daarmee wordt niemand geholpen. Sars-cov-2 is een chemische bom. Het virus is kunstmatig en alle maatregelen zoals lockdown en dergelijken veroorzaakt mutaties die muteren en onder de lockdown omstandigheden gevaarlijk kunnen worden.

Normaal ontwikkelt een virus zich van gevaarlijk en niet besmettelijk naar ongevaarlijk en zeer besmettelijk. Des te besmettelijker des te ongevaarlijker. Dat is de natuur. Als de mens zich ermee bemoeit kan het ook anders. Manipuleren met de evolutie is net zo goed mogelijk als manipuleren met genen. Wacht, dat is hetzelfde. Wie vliegende Ebola wil moet doen wat Jaap van D. adviseert. Door mensen op te sluiten in hun huizen en niks anders te doen hebbend dan een aquarium als hobby te nemen kan een virus overspringen van mens naar reptielen. En van de huisreptiel naar de huiskat of huismuis. En van de huiskat naar de huismus en weer terug naar de mens, voor wie het virus dan gevaarlijk zijn kan.

Basis virologie. Basis genetica. Het is allemaal terug te vinden op het wereldwijde web. Het is onbestaanbaar dat in de tegenwoordige tijd met welhaast alle feiten onder het toetsenbord de Mainstream journalistiek en media zo hard blijft liegen. Willem Engel heeft ook gelijk. Zijn werkwijze staat succes in de weg. Hij denkt niet goed na over de strategie. Of hij heeft de opzet te misleiden omdat de feiten gewoon eenvoudig bij elkaar zijn op te tellen. Het succes van het Zelenko-protocol blijkt uit het werk en de website van huisarts Rob Elens die al jaar met dank aan Viruswaarheid helemaal nergens aan bod komt. Al die Wappies die zo tegen censuur zijn hebben nog altijd niet begrepen dat Viruswaarheid en die acteur van Cafe Weltsmertsch juist de legitimatie leveren voor het negeren van huisarts Rob Elens door de gehele MSM. Dat is ze voorspeld.

Het is Viruswaarheid en de advocaat van de club en die acteur uitgebreid uitgelegd dat hun aanpak misloopt en dat zij juist het tegendeel bewerkstelligen van wat ze zeggen te willen. Het is niet zo dat duizend jaar ervaring nodig als hoogste rechtsgeleerde om de complete flauwekul van die mr. Jeroen Pols te doorzien. Die man deugt voor geen meter. Het is flauw te zeggen dat dit reeds blijkt uit zijn hoofd. De Crisis is enorm. Veel groter dan iedereen denkt. Geluk bij een ongeluk voorziet het systeem in dergelijke omstandigheden. Daarbij is het noodzakelijk om gemodereerd aan de juiste knoppen te zitten. Complot Wappies denken dat een nieuw systeem nodig is omdat een systeem zichzelf niet kan repareren. Handhaving van het systeem is nodig. Het systeem is het probleem niet. Het probleem is wat mensen ermee doen. Zoals Jaap van D. en Bill Gates. Niemand let ook op wat er wordt gezegd door gerenommeerde commentatoren.

In ieder geval in Nederland is het normaal dat het bestuur zich baseert op adviezen van personen die worden verondersteld deskundig te zijn. Zij worden speciaal aangesteld omdat iedereen ze hoog heeft zitten. Dat Mark Rutte en de minister van justitie en veiligheid doorzetten op de avondklok is staatshuishoudkundig volledig te begrijpen. Willem Engel cum suis doen geen enkele moeite om het bestuur te helpen en te laten zien dat het bestuur zwaar wordt bedrogen. Ze doen het niet omdat ze het niet willen. Viruswaarheid wil helemaal niemand helpen. Dat is al het hele jaar zo. Viruswaarheid wil escaleren en de schuld aan het bestuur of de rechtspraak geven. Viruswaarheid is het probleem. Daarmee zal de coronacrisis niet eindigen. Het is de bedoeling een extended crisis te bewerkstelligen en zo veel mogelijk slachtoffers te maken en macht en geld te verwerven.

Daarbij kan vooral ook naar Mordechay Krispijn worden gewezen. Hij weet precies wat er aan de hand is omdat hem dit exact is verteld onderbouwd met argumenten. Bovendien heeft hij zelf een Joodse achtergrond dus hij kan weten dat zijn optreden niet helpt bij en tijdens Jodenvervolging en dat hij effectief collaboreert met de beweging die de Joden in de oorlog op de trein heeft gezet. Het is Viruswaarheid verteld dat het een goed beeld moet hebben van de crisis om de juiste juridische acties in te stellen. Morry wilde er niet aan want het publiek zou het niet begrijpen. Aan andere kant van de kwestie als wederpartij zitten de meest geniale advocaten. Die mr. Jeroen Pols staat tegenover de beste advocaten die er zijn en hij heeft het in de media over zijn hang naar rechtvaardigheid. Dat hij geen advocaat is komt omdat hij het vak niet verstaat. Hij kan het niet ook al is hij in de cel cum laude afgestudeerd aan de open universiteit. Misschien heeft hij een romantische verwachting van zijn leven dat hij na jarenlange gevangenisstraf als jurist het recht aan zijn kant krijgt. Het is gezegd tegen Mordechaij Krispijn dat niemand voor Viruswaarheid opzij zal gaan. Dat blijkt ook. Een enkel technisch foutje in de Coronamaatregelen wordt opportunistisch misbruikt door mr. Jeroen Pols en direct dichtgetimmerd door het bestuur. De kans om de bedrieger Jaap van D. te ontmaskeren laat mr. Jeroen Pols liggen. Hij begint over modellen.

Het Openbaar Ministerie moet worden aangezet strafvervolging in te stellen tegen de personen die het Kabinet en het Parlement adviseren in verband met het nieuwe Coronavirus. Jaap van D. en Marion K. En de rest van het OMT en het RIVM. De link met AIDS en HIV legt mr. Jeroen Pols ook niet terwijl dat juist nuttig is. Het bedrog nu met Sars-cov-2 is eerder gepleegd met AIDS en HIV. Al die aandoeningen waarbij een virus de oorzaak zou zijn met de term SYNDROOM in de nomenclatuur zijn verdacht. Ook basiskennis. Syndromen zijn typisch aandoeningen met onduidelijke oorzaak. Terwijl bij virusziekten juist de directe causaliteit bepalend is. Gewoon ouderwetse virologie. Dat kan mr. Jeroen Pols de rechter ook niet uitleggen. Mr. Jeroen Pols zaagt en zeurt over rechten die zijn geschonden terwijl het om feiten gaat. De daden van zij die het Kabinet adviseren moeten strafrechtelijk juist worden gekwalificeerd om de Coronacrisis op te lossen. De Coronacrisis is geen virusprobleem. Het is een strafrechtelijke kwestie. Bedenk zelf het vloeken en tieren wat daarbij past.

Share |

Permalinks