U bent hier: Home / De geschiedenis van Louis Fles

De geschiedenis van Louis Fles

by J.L. de Kreek — last modified 29-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De geschiedenis van Louis Fles vertelt beter hoe het zit precies met de Holocaust dan het dagboek van Anne Frank. Het Achterhuis was pas aan de orde nadat de Joodse publicist Louis Fles in de Nederlandse media was weggehoond in verband met zijn pamflet Weg Met Het Zionisme uit 1914. Toen had de grote Zionistische leider Herzl al de Endlösung en de Holocaust bedacht en persoonlijk pogroms in Oost Europa geëntameerd ter voorbereiding. Het staat allemaal geschreven en gedrukt in de dagboeken van Theodor Herzl, die op een voetstuk wordt geplaatst door Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann.

Dat de Zionisten ook anno 2022 gewoon ouderwets op Joden jagen is af te zien aan de antisemitische humbug van de Zionisten over publicaties op het Goede Nieuws op goedenieuws.nl. Sinds juni 2012 worden onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de Rechtspraak valt door de Zionisten bedreigd met terroristisch oogmerk om bepaalde feiten die van belang zijn voor het gehele Joodse volk niet te objectiveren. Het gaat om de inhoud van de website www.holocaustles.nl en de schuld van de Zionisten aan de Holocaust die blijkt uit de documenten uit de archieven der Zionisten die door het digitaal tijdperk zijn ontsloten.

De documenten zijn nooit geheim geweest. En hebben altijd gecontroleerd gecirculeerd onder historici, journalisten en hun media. De documenten zijn gewoon te vinden in bibliotheken van Nederlandse faculteiten geschiedenis van de verschillende universiteiten. Het overgrote deel is in het Duits. De dagboeken van Theodor Herzl zijn in de jaren zestig van vorige eeuw in het Engels gepubliceerd. Vrijwel tegelijk met de zogenaamde bewustwording in de journalistiek en media over de Holocaust. De Telegraaf is al sinds 1922 bekend met het plan van de Zionisten voor de Holocaust. Dat blijkt gewoon uit de Telegraaf uit die tijd.

De Joodse publicist Louis Fles begreep wat de Zionisten in petto hadden voor de Joden. De voorzitter den Nederlandschen Zionisten'Bond repliceert hem in de media door te stellen en beweren dat Zionisten strijden tegen assimilatie van Joden. Louis Fles bespaarde zichzelf de ellende en pleegde voor de oorlog zelfmoord. Meeste Joden in die tijd waren zich niet bewust van de kwalijke rol der Zionisten bij de voorbereidingen op de Holocaust. Niet iedereen las de krant.

De Joden uit Oost Europa hadden te kampen met getto’s waar zij werden gehouden door de Zionisten en hun antisemitische vrienden en bondgenoten. Toen de pogroms opgang kwamen vluchtte de Joden naar het Westen waarna ze met een treinvaart door de Zionisten werden teruggestuurd naar de door de Zionisten bewerkstelligde kampen in het Oosten om ritueel te worden geofferd door de Priesters van Zion die bekend staan als Sonderkommando’s met een kampfunctie en lid waren van Betar.

Share |

Permalinks