U bent hier: Home / De haatradio van Arjen Lubach

De haatradio van Arjen Lubach

by J.L. de Kreek — last modified 20-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

In 1999 is de Rwandese journaliste gearresteerd die zich schuldig maakte aan haatradio. Haatradio is een fenomeen waar de rechtspraak gebruikelijk hoge straffen voor uitdeelt. Middels haatradio werd voornamelijk via de media haat tegen Tutsi's verspreid met de intentie om aan te zetten tot massamoord en op die wijze genocide te bewerkstelligen. Genocide is een internationaal misdrijf. Deelneming aan genocide kan veelal slechts worden begaan met gebruikmaking van state machinery, d.w.z. met actieve of ten minste passieve betrokkenheid van een overheid.

De vrouw van minister Ollongren is producer van Arjen Lubach. De Coronamaatregelen zijn een misdaad tegen de menselijkheid, wat ook een internationaal misdrijf is. Het kan dan wel zo zijn dat minister Ollogron doelbewust en opzettelijk wordt bedrogen door het RIVM en OMT waardoor zij en haar ambtsgenoten de Coronamaatregelen handhaven en Arjen Lubach inschakelen om dat te ondersteunen, alleen het is dan aan de onafhankelijke redactie van de VPRO, ook wegens de contacten die het heeft en de rol in de samenleving, om de minister te informeren in een komische show van Arjen Lubach dat de ministerraad en parlement diepgaand worden bedrogen door de ambtenaren en virologen waardoor zij zich laten informeren en adviseren.
><br>Haatradio is het geopenbaarde woord wat genocide bewerkstelligt. Voor de strafbaarheid maakt het niet uit welke inhoud tot genocide leidt. Wanneer expliciete haat wordt uitgesproken is de haatradio makkelijker te herkennen. Arjen Lubach doet grappig en pretendeert de waarheid in pacht te hebben. Bovendien beledigt en belastert hij personen die goed werk doen in verband met de ontmaskering van de georganiseerde misdaad in de zorg. De ontkenning van wetenschap en feiten door Arjen Lubach heeft het karakter van een opzettelijk misdrijf tegen de levens van mensen gericht door een journalist althans een mediapersoonlijkheid.
><br>De realiteit van Arjen Lubach, de VPRO, de media en minister Ollongren en haar partner is niet de waarheid. Het is allemaal onderdeel van de agenda van de beweging die is opgericht te Basel 1897 door journalisten en hun media met het oorlogsdoel de Joden uit te roeien en oppermacht te vestigen. De meningen van Arjen Lubach en de Mainstream media komt uit een parallelle wereld die niet is geworteld in de objectieve feiten. Daardoor neemt Arjen Lubach deel aan de internationale misdrijven en de terroristische misdrijven die de Coronamaatregelen zijn. Arjan Lubach had aan het publiek dienen mee te delen wat het “populairste PCR gekkie” meedeelt via zijn YouTube kanaal en anderszins.
><br>De misleiding van journalisten en media is bewust. Zij leggen de mensen opzettelijk een werkelijkheid op die niet klopt met de waarheid. Men wil het volk een bepaalde kant op te duwen. Het bedrog gaat over welhaast alles wat belangrijk is zoals 9/11, AIDS & Hiv, Covid, de MH17, de kinderbescherming en de Holocaust. Van konijnenhol naar konijnenhol. Dat Bill Gates de duivel persoonlijk is wordt willens en wetens niet begrepen door de Mainstream media omdat journalisten en hun media goud geld verdienen aan de reclame van Bill Gates. Een complottheorie is een theorie over een complot. De theorie is waar of de theorie is niet waar.
><br>Het complot van de Mainstream media en journalistiek tegen de mensheid is de waarheid. Kijk zelf op de site www.holocaustles.nl. Daar staan duizenden pagina’s authentieke documenten die objectief bewijzen dat een door journalisten en media opgerichte statelijk acterende beweging de grote initiator is van WOII en de Holocaust. Kijk ook naar de personen die na de oorlog de geschiedenis hebben geschreven. Dat zijn journalisten zoals Lou de Jong en Harry Mulisch. En ook vandaag is er geen journalist die aandacht geeft aan de authentieke documenten die klip en klaar bewijzen dat de reguliere media onderdeel uitmaakt van een beweging tegen de mensheid met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor de industriëlen wiens ondernemingen dagelijks wereldwijd miljarden uitgeven aan advertenties.

Share |

Permalinks