U bent hier: Home / De Holocaust

De Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 29-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is het overgangsritueel van de Zionisten bij en tijdens hun kolonisatie van Palestina. De idee voor de Holocaust komt van journalist Theodor Herzl. Hij schrijft het zelf in zijn dagboeken te Parijs 8 juni 1895. De dagboeken van Theodor Herzl en de protocollen van de Zionistische Congressen sinds 1895 maken geen onderdeel uit van het Holocaustonderwijs. Terwijl ze bepalend zijn. De Holocaust is uitgevoerd voor rekening en risico van de Zionisten. Zowel Zionisten als Duitse als andere antisemieten waren verantwoordelijk voor de uitvoering van de Holocaust waarmee de Endlösung volgens Herzl in 1895 ritueel moest worden afgesloten. Als het grote offer.

Sinds 1895 zijn de Zionisten de grote voortrekkers van de Holocaust die vijftig jaar later plaatsvindt. Auschwitz was een kibbutz. Grappig genoeg waren de Zionistische leiders van toen tevens prominente journalisten die bepaalden met hun media wat iedereen diende te denken over bijvoorbeeld de Dreyfusaffair in Frankrijk. Gedetailleerd legt Theodor Herzl in zijn publicaties uit hoe hij en de Zionisten en de familie Rothschild de Joden en de wereld naar de afgrond dragen ten behoeven van het door de Zionisten gedroomde wereld-gettto te Palestina. Eind 19e eeuw werd het moeilijker voor de familie Rothschild om Joden in getto's te houden. Had te maken met de Franse Revolutie. En met mensenrechten en democratie.

Journalist Theodor Herzl bedacht een plan voor de familie Rothschild om zich andermaal brisant te verrijken. De familie heeft de investeringen in de Holocaust lang en breed terugverdiend. Hoe het precies zit met de Holocaust staat beste uitgelegd op www.holocaustles.nl. Zionisten kaapten  Duitsland. En hielpen hun Zionistische vrienden Feder en Eichmann aan de macht. Kristalnacht is door Zionisten bewerkstelligd. Het naoorlogs Holocaustonderwijs maakt onderdeel uit van de voortbouwende machtsgreep van de Zionisten op het wereldbestuur. Na de oorlog zijn de Zionisten gewoon doorgegaan met hun terreur. De Zionisten bereiden samenwerkend met de Telegraaf en Geert Wilders en GeenStijl hun volgende Holocaust voor. Gespiegeld aan de successen van de vooroorlogse samenwerking tussen de Zionisten en de Telegraaf. Vrienden van de Telegraaf bedreigen en bedriegen de rechtspraak terrorisme gerelateerd om de waarheid onder de pet te houden.

Share |