U bent hier: Home / De Holocaust van Viruswaarheid

De Holocaust van Viruswaarheid

by J.L. de Kreek — last modified 16-11-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Wanneer de volgende Holocaust is geweest en de film vertraagd wordt teruggedraaid om te weten wat waar wanneer precies fout is gegaan zal men zien dat Willem Engel en zijn stichtingen sinds het begin van de Coronacrisis collaboreren met de beweging erachter. Kernteamlid Mordechai Krispijn van Viruswaarheid met zijn mooie Joodse naam is uitgebreid geïnformeerd over wie, hoe en waarom de Coronacrisis bewerkstelligen. Dat is dezelfde beweging als die de Holocaust van 1940-1945 tot stand gebracht heeft. Er wordt al jaren luid en duidelijk gesteggeld over de feiten uit de archieven der Zionisten die objectief bewijzen dat de Joden door de Zionisten zijn vergast; en dat de Telegraaf al in 1922 deelnam aan de voorbereidingen.

Alles daarover wat relevant is om te weten voor Mordechai Krispijn en Viruswaarheid staat op de website www.holocuastles.nl. Bovendien leggen Viruswaarheid, Willem Engel en Mordechai Krispijn zelf herhaaldelijk het verband met de Jodenvervolging. En wat doet Willem Engel? Hij werkt samen of wil samenwerken met de partij van de man die de grote initiator van de Holocaust als held ziet. Adolf Eichmann, Geert Wilders en Thierry Baudet hebben met elkaar gemeen dat zij het creatieve brein van de Holocaust als held bewonderen. Thierry Baudet doet het goed bij de Wappies en Complotdenkers. Die wanen dat Thierry Baudet inderdaad optreedt om Nederland te bevrijden van de Coronamaatregelen. Dat is mispoes. Thierry Baudet trolt iedereen helemaal de moeder. Willem Engel weet dit want Willem Engel sympathiseert bewust met Thierry Baudet om het gehele Joodse volk voor schut te zetten. 

Willem Engel imponeert als de antisemiet die het belang van acceptatie van het Zelenko-protocol van de Joodse arts bewust zwaar heeft beschadigd samen met die acteur van Café Weltschmerz in de zaak tegen YouTube. Het is een hele industrie van oplichters wat het publiek misleidt. Aan de ene kant de Mainstream journalistiek en media en aan de andere kant Willem Engel en de grote groep dweepzieke figuranten. Viruswaarheid is een parasitaire aandoening. Een oplossing erger dan de kwaal. Hoeveel rechtszaken heeft mr. Jeroen Pols verloren? Hoeveel steekhoudende aangiftes heeft hij gedaan? De man beweert cum laude te zijn afgestudeerd op strafrecht en dagvaardt de terroristen voor de civiele rechter in kort geding om de rechter te verzoeken de wapens van de misdadigers onrechtmatig te verklaren. Viruswaarheid wil niet meewerken aan de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus want het wil een nieuwe orde en zelf bepalen wat een democratische rechtsstaat is.

Thierry Baudet heeft de hele Coronacrisis een helder moment gehad. Dat wat met hydroxychloroquine. Hij liet zich afserveren door het gekwakzalver van minister Hugo de Jonge zonder te willen zien en begrijpen dat de minister met terroristisch oogmerk wordt bedrogen door medisch wetenschappelijke specialisten waarop die minister mag vertrouwen en die deelnemen aan de beweging van de held van Thierry Baudet. Daarom dat Thierry Baudet nog geen aangifte heeft gedaan tegen de leden van het OMT het RIVM en de IGJ en de Gezondheidsraad. Thierry Baudet is historicus en hoog afgestudeerd in het recht. Juist Thierry Baudet kan zien en begrijpen dat het afwijzen van de motie van Baudet voor hydroxychloroquine gelijk staat aan het opleggen van leefomstandigheden waaronder begrepen onthouding van geneesmiddelen, die op de vernietiging van een deel van een bevolking is gericht of massamoord bewerkstelligt.

Niemand zet de stap die gedaan moet worden namelijk de strafrechtelijke aangifteplicht nakomen bij terrorisme en misdaden tegen het leven. Op aangiftecovid19.nl staat een modelaangifte als hulpmiddel met bronverwijzingen en vindplaatsen van documenten op internet die de standpunten en beweringen in die aangifte objectief bewijzen. Willem Engel doet niet mee omdat dan zijn spel over en uit is. Als eenmaal door iedereen collectief en individueel aangifte is gedaan naar het voorbeeld van aangiftecovid19.nl dan zijn de noodzakelijke palen geslagen voor het storten van het strafrechtelijk fundament voor bescherming van de democratische rechtsstaat; en is Willem Engel zijn inkomsten kwijt want dan begrijpt iedereen dat Willem Engel en zijn stichtingen helemaal niks bijdragen aan oplossing van de Coronaciris. Willem Engel doet niet mee omdat hij profiteert van het leed van zijn donateurs. Willem Engel houdt de crisis in stand en maakt de oplossing moeilijker want dat past bij zijn zijn verdienmodel.
><br>

Share |

Permalinks