U bent hier: Home / De Jodenhaat van Thierry Baudet

De Jodenhaat van Thierry Baudet

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Politicus Thierry Baudet heeft een Joodse vriendin aldus de roast van Martijn Koning bij Eva Jinek. De held van Thierry Baudet is de grote initiator van de Endlösung en de Holocaust. Welk defect bezit Thierry Baudet dat hij aan de ene kant een relatie heeft met een Joodse vrouw en aan de andere kant de man als held bewondert die een statelijk acterende beweging heeft opgericht met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het gehele Joodse volk uit te roeien? Zo wreed en gruwelijk ook. Zijn vriendin wordt zwanger. Hun kinderen zijn Joods. En riskeren uitroeiing want pappa is volger van de beweging die Hitler heeft geaccrediteerd om de Joden uit te roeien.

De held van Thierry Baudet is ook de held van Geert Wilders en de held van Adolf Eichmann. Iedereen weet wie Adolf Eichmann is. Terwijl de held van Adolf Eichmann veel belangrijker is in verband met de Holocaust dan alle Nazi’s bij elkaar. Zonder de beweging van de held van Wilders, Baudet en Eichmann had Adolf Hitler geen enkele kans gemaakt en was hij een niks zeggende kunstenaar gebleven. De Jodenhaat van Thierry Baudet blijkt uit wat hij niet meedeelt aan het publiek. Thierry Baudet is historicus. En hij is hooggeleerd jurist. Het is een intelligent persoon die vast en zeker de complete dagboeken en schriften van zijn held van voor tot achter kent.

In die dagboeken heeft de held van Baudet op plaats en tijd nauwkeurig genoteerd waar en wanneer hij op de idee kwam van de Holocaust. Dat was te Parijs juni 1895. Hij noemde dat toen een “Großer Versöhnungsausklang". De “Endlösung der Judenfrage" schreef de held van Baudet te Parijs 1895 aan het wereldhuis van zijn patroon, moet met een "Großer Versöhnungsausklang" finaal worden opgelost. Thierry Baudet hoeft het niet met een Jodin te doen om te zien en begrijpen dat "Großer Versöhnungsausklang" een krachtige synoniem is voor Holocaust. Hetzelfde anders gezegd. Nu is het zo met de beweging van de held van Thierry Baudet dat het na de oorlog nog altijd actief strijdt voor oppermacht en uitroeiing van het gehele Joodse volk. En al een jaar of tien onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigt en bedriegt om de beweging van de held van Baudet en de misdrijven tegen het gehele Joodse volk te ontkennen en aan de strafbare feiten van deel te nemen.

Share |