U bent hier: Home / De Jodenjacht van Geert Wilders

De Jodenjacht van Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 08-07-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Politicus Geert Wilders zal niet snel beamen dat hij eigenlijk ‘Juden Raus’ bedoelt in plaats van “minder Marokkanen”. Journalist Saskia Belleman van de Telegraaf weet dat Geert Wilders inderdaad doelt op ‘Juden Raus’ en feitelijk samenspant met de gewapende en gewelddadige Jihad. Geert Wilders is niet wie hij zegt dat hij is. Geert Wilders werkt voor ISIS en haat de Joden tot op het bot. Geert Wilders heeft zo’n grote hekel aan de Joden dat hij niemand vertelt dat zijn helden de grote initiators zijn van de Holocaust.

De Jodenjacht van Geert Wilders bestaat er ook uit dat handlangers van Geert Wilders daadwerkelijk jagen op Joden, hen het leven voortdurend zuur makend. Daarbij bedienen zij zich van bedreigingen en bedrog met terroristisch oogmerk. De Joden worden al meer dan 127 jaar bedreigd met excessief op mensen gericht geweld door de organisatie van de helden van Geert Wilders om zich niet te verzetten tegen het Zionisme. Deze bedreigingen zijn in de jaren ‘20 van vorige eeuw door de Zionisten schriftelijk geuit in synagoges en gedeeld met de collaborerende media, zoals de Telegraaf. De Telegraaf is er al sinds 1923 bekend mee dat de Endlösung het werk is van de organisatie van de helden van Geert Wilders.

Geert Wilders is persoonlijk ook verantwoordelijk voor verhoogde terreurdreiging en de aanslag 18 april 2008 te Afghanistan waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. De strafvervolging van Geert Wilders in verband met die aanslag is een door Jihad Legal geprioriteerde zware zaak die zo nu en dan wordt geactualiseerd tot de Blonde Geit alle middelen rechtens veilig is opgeborgen in een beveiligde bunker van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Vooral ook dat de Nederlandse journalistiek en media accepteert dat Geert Wilders bij en tijdens gewapend conflict het woord gebruikt als wapen tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten wekt wrevel.

Geert Wilders pleegt zijn aanslagen op de democratische rechtsstaat in de context van de complete realisatie van de ideeën en visie van zijn helden, waaronder begrepen aristocratisch oppermacht voor een bepaalde kwaadwillende elite en uitroeiing van het gehele Joodse volk. Geert Wilders is ‘enabler’ van de volgende Holocaust. Geert Wilders veinst dat hij aan de kant staat van de Joden. Geert Wilders is een agressieve exponent van de grote vijand van de Joden: de organisatie van de helden van Geert Wilders.

De Blonde Geit spiegelt zich aan zijn held Ze’v Jabotinsky. Deze journalist uit Oekraïne is de oprichter van de initiële bruinhemden waaraan de Duitsers zich hebben gespiegeld. De paramilitaire militie organisatie van Jabotinsky heeft in 1933 de locatie bepaald van het kamp Auschwitz. Leden van deze militie die werden geselecteerd door de volunteers desk van de gettopolitie in Oost Europa, hebben de Joden in Auschwitz ritueel geofferd als toewijding en overgave van de organisatie aan het ideaal van het wereldgetto te Palestina.

Share |

Permalinks