U bent hier: Home / De Jodenster van Willem Engel

De Jodenster van Willem Engel

by J.L. de Kreek — last modified 08-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Frontman Willem Engel van Viruswaarheid wordt ervan beticht de Coronamaatregelen te vergelijken met de Jodenvervolging. Er kan best veel kritiek zijn op Willem Engel en zijn werkwijze. Op dit punt heeft hij meer gelijk dan een ieder lief behoort te zijn. De club van Willem Engel is al in maart vorig jaar benaderd in verband met het feit dat de onderliggende Jodenvervolging de drijvende factor is in verband met de Coronacrisis. Dat is goed te zien aan het feit dat de oplossing van de crisis zoals geadviseerd door de orthodox Joodse dr Zelenko niet wordt geaccepteerd. En aan de toestroom van verse Joodse emigranten naar Israël wegen Corona.

Alle vormen van massa emigratie of georganiseerde emigratie van Joden naar Israël is een uiting van onderliggend antisemitisme. Mordechai Krijspijn is een van de leden van het kernteam van Viruswaarheid. Hij heeft een Joodse achtergrond. Familie van hem is in de oorlog afgevoerd in treinen en niet terug gekomen uit de kampen louter omdat het Joden waren. Zo’n honderdtienduizend Nederlandse Joden zijn toen gedeporteerd en vermoord door de Duitse bezetter. Wat meeste mensen niet weten, omdat hen doelbewust het zicht op de objectieve feiten wordt onthouden, is dat de Duitse bezetter het proxy leger was van de Zionistische Congressen.

Een atheïstische journalist is in 1895 de beweging gestart die de Endlösung en de Holocaust heeft bewerkstelligd als onderdeel van de militaire strijd van die beweging voor oppermacht voor een bepaald syndicaat van industriëlen wat na de Franse Revolutie door vrijheid, gelijkheid en broederschap macht en vermogen verloor. Deze beweging is na de oorlog nooit ontmaskerd als de grote initiator van de Holocaust en is vandaag actief overal ter wereld zogenaamd Joodse belangen dienend. Deze beweging werkt aan de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de bergen van Israël en wil daarvoor zoveel mogelijk Joden in Israël bij elkaar gepakt hebben. De Coronacrisis doet de rest.

Share |

Permalinks