U bent hier: Home / De judassen van Joods.nl

De judassen van Joods.nl

by J.L. de Kreek — last modified 13-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Op Joods.nl staat sinds gisteren een artikel over de orthodoxe Joden in Israël die ondanks het Coronaverbod op bijeenkomsten en het aansteken van vreugdevuren voor Lag B’Omer toch in grote getallen de straat op gingen, om vreugde vuren aan te steken en in grote groepen te dansen. Volgens Joods.nl brengen deze Joden de rest van Israël in gevaar. Het is een eerste klas gotspe Joden ervan te beschuldigen dat ze Israël in gevaar brengen. Bovendien is Israël zo intelligent, wetenschappelijk en verstandig dat het kan weten dat de Coronamaatregelen nergens op slaan omdat Corvid-19 niet het virus is wat wordt beweerd dat het is en goedkope antivirale medicijnen bestaan die niet mogen worden voorgeschreven van de gettomanagers.

Ondanks de titel van de site zijn ze bij Joods.nl lang zo Joods niet als ze zelf stellen. Of misschien vinden ze het bij Joods.nl gewoon moeilijk om eerlijk te zijn. Begrijpelijk want de Zionisten dreigen bij herhaling met excessief op mensen gericht geweld bij verzet tegen het Zionisme. Bovendien beperken zij de vrije meningsuiting vergaand. Bij Joods.nl weten ze best wel dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en dat Israël de naam is van de Joden en dat de zogenaamd Joodse Staat eigenlijk het wereldgetto is waar de volgende Holocaust zal plaatsvinden. Dat weten ze allemaal bij Joods.nl want de objectieve bronnen die dit bewijzen circuleren al meer dan 122 gecontroleerd onder Zionisten en Joden.

In 1922 werden de ideeën voor de Endlösung en de Holocaust reeds verspreid onder synagoges. Met daarbij de niet mis te verstane boodschap dat verzet tegen het Zionisme met bruut geweld wordt neergeslagen. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de Knesset in oprichting. De Joden zijn ritueel gewassen, vergast en volledig in rook op gegaan in de kampen van de onderneming van de Zionistische leiders. Adolf Eichmann was Zionist en is door zijn Zionistische vrienden ter dood veroordeeld in Jeruzalem in de jaren zestig van vorige eeuw. Vandaag bedreigen en bedriegen de Zionisten onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd om weg te kijken van de waarheid en de feiten en te participeren.

De Joodse publicist Louis Fles waarschuwde al in 1914 voor de Zionisten. Hij werd vakkundig monddood gemaakt in de media met de woorden van de Zionistische leiding dat de Zionisten strijden tegen assimilatie van Joden. Het is niet voor niks dat de Bijbel in Openbaring 3:9 waarschuwt voor "dergenen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar liegen" en een "synagoge des satans" zijn. Joods.nl is niet Joods want het vertelt in het belang van de Terreurbeweging van Herzl bij herhaling niet de waarheid over de Joodse cultuur, de Joodse geschiedenis en de Holocaust-feiten. Daarmee draagt het bij aan de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Joods.nl is propaganda voor het wereldgetto. En bedekt de verantwoordelijkheid van de Zionisten voor het antisemitisme en de Holocaust met de mantel der liefde.

Effectief verdedigt Joods.nl de anti-Joodse Coronamaatregelen waarvan de schrijvers van Joods.nl zelf kunnen zien en begrijpen dat iedereen een zware loer wordt gedraaid en dat de Joden onrechtmatig worden weerhouden van hun bijeenkomsten en vreugdevuren in de Heilige Staat Palestina. Palestina is Heilig voor de Joden. In het Jodendom bestaat de Joodse Staat niet en handhaven de Joden de Drie Eden zoals de Joden al meer dan 2000 jaar doen. Bij Joods.nl is men vooral goed in de vorm van het Jodendom. Van de inhoud heeft men bij Joods.nl weinig of niks begrepen, of die wordt opzettelijk niet gerespecteerd. Zionisme en Nazisme zijn twee handen op dezelfde buik. Joden over de hele wereld laten er geen misverstand over bestaan dat het Zionisme niks te maken heeft met Joden of het Jodendom.

De zogenaamd Joodse Staat is illegaal. Het is in het Jodendom illegaal. En het is ook internationaal rechterlijk illegaal gesticht. De illegaliteit van de stichting van de zogenaamd Joodse Staat Israël is dermate kwaadaardig dat deze nietig is. De stichters van de zogenaamd Joodse Staat Israël zijn tevens de creatieve breinen en de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de Zionisten voor oppermacht. En om het Jodendom te ontdoen van de Joden. Zionisten hebben zo ver kunnen komen met hun terrorisme omdat ze sinds de oprichting van de Terreurbeweging van Herzl volop worden gesteund door journalisten en hun media. Zelfs nu al een geruim aantal jaren de authentieke brondocumenten van de agenda van het Zionistisch terrorisme op Internet zijn te vinden halen journalisten gewillig hun neus op voor de waarheid en de feiten.

Share |