U bent hier: Home / De Koning en Queen

De Koning en Queen

by J.L. de Kreek — last modified 19-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

De Koning luistert graag naar Queen. Ook de Koningin houdt ervan. Net als de Prinsesjes. Het is een sprookje. Prachtig. Hoe mooi. Maar niet heus. Meeste mensen weten niet dat Freddie Mercury is vermoord. De moordenaars zijn handlangers van de terreurbeweging die de Kroon en de Joden bedreigt en ook alle andere regeringen aan zich wil onderwerpen. Freddie Mercury is vermoord middels medicijnen. Deze medicijnen worden voorgeschreven aan personen waarbij door artsen de aanwezigheid van Hiv-antilichamen is geconstateerd.

De Prinsessen gaan naar school. Een enkele Prinses is bijna oud genoeg om de Kroon te bestijgen. Fan van Queen. En ze weet niet dat Freddie is vermoord net als de vele tientallen miljoenen andere onschuldigen mensen die de objectieve bronnen zijn onthouden die al sinds 1984 bekend zijn in de virologie waarin is bewezen door dr Robert Gallo dat Hiv niet de oorzaak is van Aids omdat hij bij een minderheid van de door hem onderzochte Aids-gevallen het Hiv virus aantrof. Hele belangrijke statistieken die zijn gepubliceerd in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science in 19884 dus zijn ze algemeen bekend in de wetenschap,

De grap met AIDS is dat het een syndroom is wat niet wordt veroorzaakt door een virus. Omdat syndromen complexe aandoeningen zijn zonder duidelijke oorzaak kan een virus niet de causale oorzaak zijn van een syndroom. De relatie tussen Hiv en AIDS is geen causaal verband. De ontdekker van Hiv stelt en beweert het zelf: Aids wordt veroorzaakt door andere oorzaken dan Hiv - door hem co-factoren genoemd. Er zijn verschillende Nobelprijswinnaars die al decennia beweren en bewijzen dat Aids niet het gevolg is van Hiv. Er zijn ook Duitse artsen die al decennia de juiste behandeling tegen Hiv en Aids adviseren en die worden genegeerd.

De ontdekker van Hiv zegt ook dat mensen meerdere keren besmet kunnen raken met Hiv en daarvan vanzelf verlost raken. Het immuunsysteem ruimt het Hiv-virus zelf op wanneer betrokkene gewoon gezond leeft. Aanwezigheid van hiv-antilichamen bewijst dat het immuunsysteem goed werkt want Hiv-antilichamen ruimen hiv op. Dat is basisbiologie van het niveau wat de Prinsesjes onderwezen krijgen. Hiv bestrijden is een kwestie van gezond leven. Aids bestrijden is een kwestie van niet luisteren naar de adviezen van het RIVM. De adviezen van het RIVM leiden tot dood van patienten waaronder tevens begrepen Freddie Mercury in der tijd. Freddie had nog jaren kunnen leven met Hiv. Dan had hij in levende lijve nog vele generaties overvolle stadions en feestballen in extase gebracht met zijn weergaloze performance.

Share |