U bent hier: Home / De kwaadwillende elite bestaat!

De kwaadwillende elite bestaat!

by J.L. de Kreek — last modified 11-04-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Politie onderzoekt aantal medewerkers die geloven in 'kwaadwillende elite'. Een kwaadwillende elite die de wereld bestuurt bestaat. Deze elite is een syndicaat van industriëlen. Het meest prominente lid van het stel is ‘the First Prince’ van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. De namen en rugnummers van wie het betreft precies zijn bekend. De wandelgangen van deze illustere groep figuren met overheersingsdrang zijn genoteerd door journalist Theodor Herzl in zijn persoonlijke dagboeken. Op de website www.holocaustles.nl staat alles vermeld over de ambities van deze kwaadaardige elite en de rol bij de Holocaust.

Zionisten spannen zich al jaren in om de website www.holocaustles.nl offline te krijgen omdat daarop de authentieke documenten zijn te vinden en zijn toegelicht en van commentaar en analyses voorzien, die objectief bewijzen dat het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann de kwaadwillende elite aanvoert. De kwaadwillende elite zit achter de Holocaust, naoorlogse conflicten en aanslagen, antisemitisme, geweld en agressie tegen Joden, de coronacrisis, de klimaatcrisis en diverse vormen van zeer ernstig bedrog. De kwaadaardige elite wordt volop ondersteund door journalistiek en media.

Journalisten zijn de schrijvers, verspreiders, bepleiters en verdedigers van de agenda voor omwenteling van de Franse Revolutie en de vestiging van aristocratisch oppermacht in handen van de kwaadaardige elite. Deze agenda blijkt uit een verzameling authentieke documenten die zijn geschreven door de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Handlangers van de kwaadwillende elite zetten autoriteiten terrorisme gerelateerd onder druk om weg te kijken van het feit dat de organisatie van de kwaadaardige elite zit achter de Jodenvervolging, de Endlösung, de Holocaust, aanslagen op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan en nog een Holocaust voorbereidt die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Share |

Permalinks