U bent hier: Home / De misdaden van journalisten

De misdaden van journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 13-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van chrisklop.nl haalt zijn gelijk omdat wappies ook echt wappie zijn. Journalist Chris Klomp vertelt dat mensen die zich vanaf het begin hebben verzet tegen alle coronamaatregelen bepaald geen bijdrage hebben geleverd aan het voorkomen van extra leed. En nu de victorie kraaien. Hij noemt dit de “valse ‘overwinning’ van de wappies”. Journalist Chris Klomp veronderstelt dat de coronamaatregelen deugen en hadden moeten worden genomen zonder welke Nederland, de wereld en Europa veel te lijden zouden hebben gehad. Bijzondere aan de hele crisis is dat de wetenschappelijke publicaties waarop het RIVM, OMT en de Gezondheidsraad zich beroepen juist bewijzen dat het virus Sars-cov-2 niet bestaat of synthetisch is van aard.

De wappies en de club van Jeroen Pols en Willem Engel zijn amateurs of collaboreren met de beweging die zit achter de hele crisis. De beweging die de crisis bewerkstelligt wil juist dat burgers de straat op gaan en onrustig worden en meedoen aan vrijheid convoys! De beweging wil escaleren. En dat is precies wat de wappies, complotdenkers en de club van Jeroen Pols en Willem Engel doen. Wappies willen wapens om zich te verdedigen. Het verwijt wat de wappies moet worden gemaakt is dat ze nog niet collectief en individueel hun strafrechtelijke aangifte plicht zijn nagekomen in verband met de massamoord en het terrorisme door coronamaatregelen. De opperwappies van Zaplog en Viruswaarheid en Cafe Werltsmertz en blckbxtv en de Blauwe Tijger zijn er allemaal herhaaldelijk en met nadruk op gewezen. Ze negeren het. Opzettelijk. En ze maken als een volleerde Chris Klomp het initiatief voor het Covid-tribunaal belachelijk. Wat de wappies niet doen is gewoon de wet handhaven. Want ze geloven niet in het systeem.

Journalist Chris Klomp weet heel goed hoe het zit allemaal. Journalist Chris Klomp is vaker op de feiten gewezen. Hij lacht dan de boodschapper uit en begint te schelden. Te Basel 1897 heeft een bekende Oostenrijkse journalist de beweging opgericht die aan de basis staat van de Holocaust en de crisis van vandaag ter bewerkstelliging van aristocratisch oppermacht voor the Doge of Eerste Prins van de beweging die een telg is van een familie van industriëlen met belangen overal ter wereld. Deze familie manifesteert zich in kringen van anderen industriëlen. De familie is een syndicaat. De onderneming van het wereldhuis van deze familie zit achter de voortbouwende Jodenvervolging waarvan de Coronacrisis onderdeel is. Het draait om de Joden. Het oogmerk is uitroeiing van het gehele Joodse volk.

De beweging heeft daarvoor in ieder geval twee Holocausten geagendeerd. De Holocaust van 1940-1945 en de Holocaust die nu wordt voorgekookt middels de Coronacrisis. Journalist Chris klomp kan het allemaal weten want het staat allemaal met feiten onderbouwd voor hem uitgekauwd op voor iedereen toegankelijke websites. Net als de wappies weigert journalist Chris klomp zich aan de feiten te houden. Net als de wappies negeert hij relevante informatie. En zijn werk heeft al helemaal geen bijdrage geleverd aan het voorkomen van leed. Daarin staat journalist Chris Klomp niet alleen. Journalisten zijn de schrijvers van de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme. Journalisten zitten achter de beweging die de Holocaust heeft bewerkstelligd. Journalisten zijn de initiators van Holocaustbedrog. Journalisten bedreigen onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk om de feiten en omstandigheden niet te objectiveren.

Share |

Permalinks