U bent hier: Home / De misdrijven van De Volkskrant

De misdrijven van De Volkskrant

by J.L. de Kreek — last modified 09-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is geen enkele journalist of media outlet ontgaan dat een bepaalde partij in de strafzaken tegen Geert Wilders de Blonde Geit in verband heeft gebracht met een aanslag in Afghanistan en de Jodenvervolging. Saskia Belleman van de Telegraaf en andere journalisten waren aanwezig toen in het openbaar de open bronnen zijn genoemd waaruit een en ander objectief blijkt. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Hun terreurbeweging is na de oorlog gewoon blijven bestaan en slaat vandaag de volgende slag samenwerkend met de Bill and Melinda Gates Foundation.

De Coronamaatregelen zijn de voorbereidingen op de volgende Holocaust van de Beweging van Herzl. Veel deelnemers aan deze terreurbeweging zijn journalisten. De terreurbeweging is opgericht te Basel 1897 door een Oostenrijkse journalist met het oorlogsdoel de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te bewerkstelligen en oppermacht te vestigen. De weg naar oppermacht wordt vandaag bewandeld onder andere middels de Coronamaatregelen en het symbolisch met mondkapjes en feitelijk in de media de mondsnoeren van burgers en de waarheid.

De waarheid is dat De Volkskrant doelbewust nepnieuws verspreidt over bijna alle onderwerpen die ertoe doen. Van de Tweede Wereldoorlog tot en met de aanslagen in de VS 11 september 2001. Oud hoofdredacteur Pieter Broertjes is daarop eens aangesproken. Zijn antwoord is dat 9/11 alweer zo lang geleden was. Elk contact met journalisten en hun media om de waarheid en de feiten te delen mislukt op voorhand omdat journalisten bij herhaling doelbewust wegkijken en deelnemen. Zij zijn volgers van de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Het heeft geen zin met hen of het RIVM of met het onbehoorlijke bestuur in debat te gaan want zij zijn door en door corrupt. Allemaal zijn ze getraind in Deep Democracy door Lilith persoonlijk.

De georganiseerde ambtelijke misdaad noemt zichzelf de Slimme Overheid en vindt dat alles slim moet worden toegepast. Slimme techniek en slimme besluiten en alles slim. De Slimme Overheid is de vinding van een bestuurlijke pyromaan die ook verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen en de Jeugdhulp. Deze persoon kan enorm uit de mond ruiken. In civiele vorm ook de Corporate Tribe genoemd. Zoek het op. Deze personen zonder moraal zijn ook verantwoordelijk voor gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel en seksueel misbruik van minderjarigen, mogelijk ook in rituele zin, wat zij eufemistisch kinderbescherming noemen. Het zijn de kinderen van de gettomanagers van vroeger. Zij die Hitler groot hebben gemaakt en vandaag hun kans zien voor de volgende stap op weg naar oppermacht.

Kustaw Bessem van de Volkskrant, hij met die baard die niet staat, die zich voordoet als jood is een zieke leugenaar. Iedereen kan aan de informatie op holocuatsles.nl zelf zien hoe ziek zijn leugens zijn. Buikpijnziek. Iedereen kan weten dat de vliegtuigen niet de oorzaak kunnen zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers. Zowel volgens Newton als kwantummechanisch is dat nauwkeurig te bepalen. In een oogopslag. Iedereen heeft voor het schoolexamen de sommetjes moeten maken waarmee dat soort zaken uitgerekend kunnen worden vanaf elke terminal.

Ze zijn achterlijk in de journalistiek. Of het zijn misselijke criminelen die geen rol hebben in de samenleving. Mensen met meningen die staf verdienen omdat het niet is toegestaan deel te nemen aan terrorisme. Vrije meningsuiting voor journalisten houdt toevallig net niet in dat zij vrij en straffeloos alle flauwekul prediken kunnen. Het is de taak als journalist waarheid te vinden en het bestuur in de smiezen te houden zodat het niet corrumpeert. Het CDA neemt al sinds 2003 deel aan genocide. In Irak. Niemand heeft het er over. Oorlogscorrespondent Arnold Karskens die beweert oorlogsmisdadigers te jagen neemt de oorlogsmisdadigers op in zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Bovendien laat ook hij de grote initiators van Hitler en de gaskamer onbenoemd.

Nu met Corona weer dezelfde ranzige onzin van de journalistiek. Alle feiten die relevant zijn worden genegeerd en actief gecensureerd op internet en in de kranten. De Coronamaatregelen zijn ook weer genocide van het CDA. In het eigen land nog wel. Ook zijn het terroristische misdrijven gelijk te stellen aan oorlogshandelingen van de terreurbeweging van de helden van Wilders die nog altijd bestaat en samenwerkt met de Bill and Melinda Gates Foundation voor oppermacht. Er komt nog veel meer. Deze terreurbeweging heeft het de komende twintig jaar druk met iedereen overvallen tot definitief het Koninkrijk voor de familie Rothschild is gevestigd te Palestina!

Share |

Permalinks