U bent hier: Home / De Nationale Coördinator Antisemitismebestrijding en zijn Zionisme

De Nationale Coördinator Antisemitismebestrijding en zijn Zionisme

by J.L. de Kreek — last modified 23-05-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Nationale Coördinator Antisemitismebestrijding is uit hoofde van zijn rol als voorzitter van het Centraal Joods Overleg ermee bekend dat de Zionisten achter de Holocaust zitten. En hun volgende Holocaust voorbereiden. De Joden worden al meer dan 123 jaar bedreigd met geweld om het Zionisme als voldongen feit te accepteren. De NCAB zwijgt en maakt normaal wat niet normaal is. Dat complotdenkers de Gele Vlek opspelden om tot uitdrukking te brengen dat de Coronacrisis een misdaad is als de Jodenvervolging, moet de NCAB niks kunnen schelen want deze crisis is bewerkstelligd door dezelfde beweging als die de Holocaust heeft bedacht en uitgevoerd. In Nederland mogen Joden niet uitkomen voor hun mening over het Zionisme want dan worden ze belaagd en gestalkt door de Zionisten.

Bovendien worden onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door Zionisten om het objectieve bewijs van de Zionistische grondslag van de Holocaust te bagatelliseren. De NCAB lijkt zelf vuistdiep in het Zionisme te zitten. En noemt daarom het beestje niet bij de naam. En zegt daarom niet wat moet worden gezegd. De Holocaust is het werk van de Zionisten. Zionisten zijn niet-Joden die met terroristische oogmerk de Joodse identiteit stelen, de Endlösung bewerkstelligen en zich voordoen als de slachtoffers van de Holocaust. De Joden zijn door de Zionisten vergast. Het idee van de Holocaust komt van de grote Zionistische leider Theodor Herzl persoonlijk. Hij ambieerde de Holocaust al in 1895 als rituele afsluiting van de door hem bedachte Endlösung. 

Iedereen die de Zionisten of de zogenaamd Joodse Staat Israël een warm hart toedraagt begaat een misdaad tegen het gehele Joodse volk. De Joden zijn gelovige mensen die de Drie Eden handhaven. Handhaving van de Drie Eden is het beste medicijn tegen antisemitisme bewijzen ook de Zionisten in 1897. De Zionisten strijden al meer dan 123 jaar actief en gewelddadig en samenwerkend met antisemieten en hun landen tegen assimilatie van Joden waar ook ter wereld. De NCAB zou het verhaal van de Joodse publicist Louis Fles eens moeten vertellen. De Zionisten hebben de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust voorbereid, werkend aan Amerikaanse, Engelse, Duitse, Franse, Spaanse, Russische en Israëlische zijde. Israël is opgericht te Basel 189 en streed mee met welhaast alle aan de oorlog deelnemende landen om de terroristische doelen van de Zionistische Congressen te realiseren. 

Het werk van de NCAB is feitelijk een vuige vorm van Holocaust relativisme. Alsof het is bewerkstelligd door een stelletje hersendode antisemieten in Duitsland die Hitler volgde. Hitler werkte al in 1923 samen met de Zionisten. Adolf Eichmann was grote bewonderaar van de Zionisten en zag zichzelf als volbloed Zionist. De Nationaal Socialisten en de Zionisten zijn zelfs een fusie aangegaan -ze zijn getrouwd zou de zelfverklaarde antropoloog des vaderlands zeggen- waardoor iedereen de tekens NAZI kent. De Kolonisatie van Palestina is een reis van Nazi’s om daar het wereldgetto voor de Joden te vestigen. De Zionisten zijn de luxe Nazi’s. De Nazi’s in burger en driedelig pak en een stropdas en met het geld, die zogenaamd beschaafd het Joodse volk bevrijden van het antisemitisme en de gettomuren. De Zionisten zijn de managers van de getto’s. De roodnekken. De slavendrijvers en racisten. Tot op het bot fascistisch, antisemitisch en leugenaars van de bovenste plank.

Share |

Permalinks