U bent hier: Home / De nuttelozen van Café Weltschmerz

De nuttelozen van Café Weltschmerz

by J.L. de Kreek — last modified 26-11-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Frontman Willem Engel van Viruswaarheid en journalist Patrick Savalle van Café Weltschmerz zijn misschien wel de grootste eenden van de Coronacrisis. Met hun grote mond en geen enkel relevant resultaat. Willem Engel heeft 5.000 aangiftes aan zijn broek en zelf nog geen enkele relevante aangifte gedaan. Journalist Patrick Savalle twittert steeds over een Covid-tribunaal en het initiatief daarvoor negeert hij bewust want gesponsord door hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl. Om de Coronacrisis te bestrijden en het Covid-tribunaal te bewerkstelligen is het noodzakelijk dat veel mensen strafrechtelijk aangifte doen. Daarvoor is een model beschikbaar op aangiftecovid19.nl.

Journalist Patrick Savalle van Café Weltschmerz heeft laten weten het “niet verstandig” te vinden daaraan aandacht te geven omdat het initiatief niet van hem komt. Patrick Savalle gaat voor het bekijks en doet liever aangifte van discriminatie omdat hij niet mocht zitten bij Douwe Egberts tijdens het koffiedrinken. Het enige wat iedereen even moet doen is het Kabinet en het Parlement helpen aan goede informatie. Dit gaat via het Openbaar Ministerie. Nederland, de wereld en Europa zijn overvallen. De minister baseert de Coronamaatregelen op adviezen van personen waarop hij mag vertrouwen.

Met andere woorden: de personen die het Kabinet en Parlement adviseren in verband met de Coronamaatregelen misbruiken macht, gelegenheid, middelen en het in hen gestelde vertrouwen. Willem Engel wil dat niet zien want hij is verblind door zijn haat tegen de Overheid in het algemeen. En Patrick Savalle is gewoon een natte tosti. Journalist Patrick Savalle van Café Weltschmerz draagt consequent te kleine hemden en is vooral goed in ‘flexen’. Zal met de leeftijd te maken hebben. En het besef dat het leven eindig is. Mordechaij Krispijn is ook zo’n niet functionerende vijftiger in het groepje met Willem Engel.

Vanaf het begin van de crisis is naar de groep Wappies, Zappies, Klokkenluiders en Complotdenkers gecommuniceerd dat er strafrechtelijk aangifte gedaan moet worden want er is sprake van moord en terrorisme. Geen van hen doet het. Dat is bizar. Ze hebben allemaal belang erbij. Er wordt angst gezaaid in verband met een virus waartegen geneesmiddelen beschikbaar zijn die snel, goed en veilig werken. En bovendien goedkoop zijn. Bovendien bestaat er geen objectief bewijs van het bestaan van het virus en niet van het causale verband tussen het virus en covid19.

Mensen worden leefomstandigheden opgelegd waaronder de onthouding van toegang tot de geneesmiddelen HCQ en Ivermectine ten gevolge waarvan zij te laat worden behandeld en komen te overlijden in ziekenhuizen die zijn veranderd in slachthuizen. Als beesten worden burgers behandeld. De grootste massamoord in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog en Willem Engel en journalist Patrick Savalle kunnen niet beter dan bij Café Weltschmerz voor de zoveelste keer pseudo-intellectueel in elkaars achterste kruipen. En dat “wetenschap” noemen.

Willem Engel en Patrick Savalle doen precies hetzelfde als al die andere Complotdenkers, Wappies en Klokkenluiders. Ze gaan zinloos met iedereen in discussie en leggen hun kwestie voor aan personen en organisaties waarbij ze juist niet moeten zijn op een manier die niet helpt. Willen Engel moppert dat hij 20 van de 22 rechtszaken heeft verloren en wil nog altijd niet begrijpen dat het komt door zijn werkwijze. De door Willem Engel geholpen klokkenluider Huig Plug zit nu in de cel wegens zijn werkwijze.

Al die complotdenkers, Klokkenluiders en Wappies gaan op dezelfde manier voor het gaas. Van Wim Dankbaar tot Huig Plug. Journalist Patrick Savalle van Café Weltschmerz theoretiseert erop los over systemen en heeft geen flauw benul hoe het de Nederlandse democratische rechtsstaat in elkaar steekt als systeem. En wat systemisch gezien nodig is om een eind te maken aan de Coronacrisis. Patrick Savvale doet inhoudsloos stoer bij en tijdens een overval door terroristen en massamoordenaars. Da’s een beetje dom.

Willem Engel van Viruswaarheid en journalist Patrick Savalle van Café Weltschmerz zijn kortzichtige mannen met meningen en een verwrongen visie op de democratische rechtsstaat. Met hun werk staan zij de oplossing van de Coronacriris in de weg. Het juridisch werk van Willem Engel cum suis is dermate slecht dat het opzettelijk lijkt. Jurist mr. Jeroen Pols van de groep is tenslotte cum laude afgestudeerd op strafrecht. Willem Engel is danser die zijn studie niet heeft afgemaakt want het was allemaal te moeilijk. En journalist Patrick Savalle van Café Weltschmerz kan amper een website in de lucht houden zonder hulp van anderen. Als de zinloze vertoning van de heren geen amateurisme is dan heulen ze bewust met de vijand.

Share |

Permalinks