U bent hier: Home / De oorlog der complotdenkers

De oorlog der complotdenkers

by J.L. de Kreek — last modified 11-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Klokkenluider Huig Plug is recent weer eens opgepakt. Samen met zijn cameraman en de Moeder van Lisa. Volgens sommige Tweeps zou Lisa ook zijn aangehouden. Onmiddellijk hebben complotwappies van Viruswaarheid en Zaplog het over Stasi-praktijken en het feit dat meerdere activisten met grof politiegeweld van hun bed zouden zijn gelicht. Complotdenkers zijn geen bezorgde burgers met een zeker onderbuikgevoel. De groep bestaat uit ervaren propagandisten die hun bijdrage leveren aan de oorlog van de elite tegen de burgers van Nederland, de wereld en Europa.

Complotdenkers klieken ook samen rond bepaalde politici. Zoals Geert Wilders en Thierry Baudet. Dat op zichzelf is saillant want deze politici zien de oprichter van de beweging die achter de Coronacrisis zit als held. Bijzondere aan deze held is dat hij het creatieve brein is van de voortbouwende Jodenvervolging. De mainstream media willen niks weten van deze feiten. Want de MSM zijn corrupt en nemen al sinds 1897 actief deel aan de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. De complotdenkers willen er ook niks van weten omdat dan hun wereldbeeld volledig aan diggelen valt of omdat ze willens en wetens volgers zijn van Thierry Baudet en Geert Wilders. En feitelijk social media warriors zijn van de World Economic Forum.

Het onbetrouwbare aan complotdenkers is dat zij bekend zijn met de terrorisme- en moordfeiten door coronamaatregelen en zelf kunnen beoordelen dat nakomen van hun strafrechtelijke aangifteplicht in verband daarmee the way is to go. Afgelopen dagen heeft Willem Engel weer aangifte gedaan tegen politiek ambtsdragers. Willem Engel maakt daarmee propaganda voor zijn standpunten en beweringen die zijn gebaseerd op een valse voorstelling van zaken. De aangiftes tegen politiek ambtsdragers treffen geen doel door artikel 119 Grondwet waarin is bepaald dat alleen de politiek ambtsdragers zelf aangifte kunnen doen in hun rol als lid van het kabinet of parlement tegen politiek ambtsdragers.

De samenhang tussen de coronacrisis en oorlog in Oekraïne is dat een en dezelfde agenda wordt gevolgd die ook aan de basis staat van het werk van het WEF. De oorlog in Oekraïne wordt gevoerd door leden van het WEF. Het WEF en de neo-nazi’s in Oekraïne zijn een pot nat. Geert Wilders en Thierry Baudet en de neo-nazi’s in Oekraïne zijn een pot nat. Allemaal dezelfde tribe. In Oekraïne zijn meer mogelijkheden om de Nazi uit te hangen dan elders. Nu met de oorlog in Oekraïne dragen de complotdenkers bij aan de waanvoorstelling dat er verschil is tussen Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann. Of beter gezegd dat er verschil is tussen Nazisme en Zionisme.

Thierry Baudet weet dat dit verschil er niet is omdat hij de man als held bewondert die de beweging van de Zionisten heeft opgericht die Adolf Hitler heeft geaccrediteerd voor de uitvoering van de Endlösung en de Holocaust. De Zionisten zijn de uitvoerders van de vorige Holocaust en de voorbereiders van de volgende Holocaust. Zij worden daarbij actief geholpen door de MSM, Thierry Baudet, Geert Wilders, Viruswaarheid en de Complotdenkers. Het probleem met deze groep is ook hun misdrijven tegen de openbare orde in verband met de coronamaatregelen omdat zij met de feiten bekend hun strafrechtelijke aangifteplicht niet nakomen.

Share |