U bent hier: Home / De oorlog der Journalisten

De oorlog der Journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 30-05-2020 03:00

De ongelofelijke minachting van journalisten voor feiten en de criminele rol van de journalistiek en media in de hedendaagse samenleving blijkt weer eens uit het commentaar van Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, over complotdenkers. Er bestaat een samenzwering tussen een elite die achter de schermen aan de touwtjes trekt en de media die de waarheid onder de pet willen houden, terwijl de media veinzen misstanden aan het licht te brengen. Dit blijkt objectief uit de talrijke authentieke brondocumenten die zijn te vinden op www.holocaustles.nl. Het creatieve brein van dit complot is bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Dit is de man die de Holocaust heeft bedacht. En samenwerkend met die bepaalde elite heeft laten uitvoeren door antisemieten als Hitler en Eichmann.

In zijn commentaar op de ‘complotdenkers’ begint Hans Nijenhuis natuurlijk over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika. Hansje vertelt net als de rest van zijn collega’s in de media het officiële verhaal over die aanslagen. Daarbij miskent hij zijn taak de macht te controleren. Dat kan Hansje makkelijk zelf want op de middelbare school heeft hij die natuurkunde feiten onderwezen gekregen op grond waarvan hij als journalist de leugens in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001 eenvoudig kan ontmaskeren. Dan Corona. Het bedrog in verband met Corona is iets complexer dan bij de aanslagen 11/9. Hansje als journalist had ook in verband met Corona kunnen begrijpen wat de waarheid als hij eerder zijn werk goed had gedaan met betrekking tot Hiv en AIDS.

De Nederlandse journalist vertelt steeds de boodschap dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt terwijl de bekende wetenschapper Robert Gallo in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science 1984 objectief heeft bewezen dat dit niet kan. Dat Robert Gallo zijn conclusie niet in overeenstemming heeft gebracht met zijn onderzoeksgegevens is onderdeel van het de inspanningen van de georganiseerde misdaad in de zorg. Er wordt al jaren werk gemaakt van het ontmaskeren van het bedrog in de journalistiek. Dit is tot op heden niet geslaagd omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door de terreurbeweging van journalisten die op de wenken wordt gediend met het commentaar van hoofdredacteur Hans Nijenhuis van het Algemeen Dagblad.

Share |