U bent hier: Home / De oorlog van Chris Klomp

De oorlog van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 15-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is om droevig van te worden zoals journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad zich gedraagt op Twitter. Twintig jaar ervaring in de journalistiek en nog altijd ziet en begrijpt hij niet dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dan zijn hooghartige houding in verband met het jeugdrecht en zijn mening over pedofilie. De man is ziek. Chris Klomp. Dat persoon spoort niet. Zoveel borden voor zijn hoofd. Daar is niks tegen te beginnen. Iedereen met een andere mening dan die van Chris Klomp wordt door hem de maat genomen. Niks is goed van anderen.

Zo is Chris Klomp ook weer bezig met het demoniseren van publicist Wim Dankbaar. Er is van alles te melden over Wim Dankbaar. Vooral ook dat het OM lijkt te bewijzen in het rapport Ali H. dat Dankbaar gelijk heeft. Dan die meer dan passieve agressie voor als hij wordt aangesproken op straat in verband met zijn gehufter in de journalistiek. Het is weerzinwekkend. Talloze mensen van goede wil zetten zich in om het krankzinnige Jeugdzorgmonster in kop en hiel te vermorzelen en Chris Klomp kijkt gewoon weg van de schandalige feiten en lacht de boodschapper recht in het gezicht uit.

Kinderen in Nederland verdwijnen gedwongen. Een bestanddeel van de delictsomschrijving is dat de onrechtmatige gevangenneming niet wordt erkend. Dus dat niemand naar deze kinderen omkijkt behalve zij die de kinderen roven en misbruiken voor geld en bevrediging van perverse prikkels anderszins. Geen erkenning van de rechtspraak, geen erkenning van het bestuur of de politiek. En geen erkenning van de journalistiek. Iedereen doet gewoon mee en laat de kinderen verkrachten en misbruiken door een best grote groep klootzakken waarvoor geen goed woord over is.

Je zal opgevoed worden door de Jeugdzorg, dan is je leven gewoon niet zeker. Kinderen kunnen beter thuis misbruikt worden door de liefhebbende ouders omdat het in de jeugdzorg gewoonweg erger is. Harteloze narcisten die alles beter denken te weten en met elkaar soebatten over hoe ze een gezin slopen. Letterlijk. Ambtenaren van de Jeugdzorg gaan gewoon op pad om kinderen op te hallen. Bij gezinnen waar dat lastig gaat omdat het bijvoorbeeld is voorzien van een goed zorgnetwerk zet de jeugdzorg keiharde middelen in om de kinderen los te krijgen van ouder en de hele familieopstelling ten gronde te richten.

Verhaal halen bij de georganiseerde misdaad in de jeugdhulp is lastig omdat de criminelen niet alleen passief agressief zijn. Er is een verband tussen de stelselmatige misbruik en mishandeling van minderjarigen in de jeugdzorg en de Cornacrisis. Dit verband is dat dezelfde personen verantwoordelijk zijn voor beleid en uitvoering; en dat de bestuurders en boardrooms in die groep zijn getraind in Deep Democracy. Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad wil niks weten. Hij heeft ooit een keer in dienst gezeten en daarna niks bijgeleerd. Chris Klomp pocht zich wezenloos met zijn tijd als militair en het kan er bij hem niet in dat Nederlandse en NATO militairen bij aanslagen in Afghanistan zijn gesneuveld omdat Geert Wilders zijn mond niet kan houden. Dus.

Share |

Permalinks