U bent hier: Home / De Opa van Rob Wijnbergen

De Opa van Rob Wijnbergen

by J.L. de Kreek — last modified 27-09-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De zomer is voorbij dus het ranzige zelfbevlekken aan de tafel van de Wereld Draait door met Matthijs van Nieuwkerk is weer begonnen. Rob Wijnbergen van De Correspondent was ook van de partij. Net als vijf jaar geleden. Toen De Correspondent begon. Rob Wijnbergen gaat met De Correspondent naar Amerika. Voor de marketing haakt hij aan bij de bekendheid van Hans Wijnberg ,de grootvader van Rob, die voor de oorlog naar de VS is gevlucht voor de oprukkende Nazi’s want hij kwam uit een Joods gezin. De Opa van Rob Wijnbergen is oorlogsheld want hij heeft gevochten tegen de Nazi’s in tegenstelling tot zijn kleinzoon die bovendien zijn vak niet verstaat.

Rob Wijnbergen pretendeert aan de tafel van DWWD kwaliteitsjournalistiek te leveren. Desondanks is Rob Wijnbergen niet mans genoeg om op grond van de vele betrouwbare want authentieke documenten die beschikbaar zijn op internet de logisch conclusie te trekken dat westerse journalisten en schrijvers de creatieve breinen zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, en dat de Nederlandse Rechtspraak met terrorisme wordt bedreigd om te zwijgen over de symbiotische samenwerking tussen journalisten en de Mogendheid die WOII en de Holocaust heeft bewerkstelligd. Dat dit ook de Mogendheid is die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk de aanslag op de MH17 zal Rob Wijnbergen niet vertellen ter nagedachtenis van zijn Opa want Rob Wijnbergen is ongelofelijk laf.
><br>Hans Wijnberg was scheikundige. Na de oorlog werd de Opa van Rob Wijnbergen in 1960 hoogleraar in de organische chemie aan de Rijksuniversiteit Groningen waar hij zich met name bezighield met de stereochemie van organische reacties en chemische synthese. Het eerste stabiele bromonium-ion en 1,2-dioxetaan zijn ontdekkingen die onlosmakelijk verbonden zijn met Hans Wijnberg. Als scheikundige had Hans Wijnberg zijn kleinzoon kunnen uitleggen dat de chemische verbindingen die zijn gevonden op Ground Zero karakteristiek zijn voor een nucleaire explosie. Rob Wijnbergen heeft het in al zijn jaren van journalistiek nooit over de 911-feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn verpulverd. Rob Wijnbergen is het soort journalist wat leugens verspreidt als waarheid en de feiten een complottheorie noemt.

Share |

Permalinks