U bent hier: Home / De pogroms van Israël

De pogroms van Israël

by J.L. de Kreek — last modified 18-03-2019 03:00

De pogroms op Joden in Oost en West Europa sinds 1895 zijn Zionistisch geïnspireerd. En uitgevoerd voor rekening en risico van de statelijk acterende vereniging Erez Israël wat is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de Joden uit te roeien en oppermacht te bewerkstelligen. De Zionisten zijn daarvoor een verbond aangegaan met de antisemieten en hun Naties. Nazi-commando’s toen en nu worden actief gesteund door Zionisten. In Nederland voeren de Zionisten een ongemeen laffe strijd tegen personen met Joodse achtergrond die de waarheid publiceren over de Zionistische wortels van de Holocaust. Geholpen door wegkijkers als Chris Klomp, Wierd Duk en Matthijs van Nieuwkerk

Zionisten formeren neo-Nazi groepen in Israel en Oekraine. Zionisten stelen de Joodse identiteit. Plunderen Joods bezit. Financieren geweld tegen Joden. En bewerkstelligen doelbewust voortgaand antisemitisme en Jodenhaat opdat de Joden de maatregelen van de Zionisten aanvaarden. En collectief en individueel emigreren naar het wereld-getto te Palestina om definitief te worden geroosterd bij en tijdens de volgende Holocaust die de Zionisten en hun partners in de journalistiek en media in Nederland vandaag actief voorbereiden gespiegeld aan hun voorbereidingen op de vorige Holocaust. De Joodse wetenschap is zeer helder over de Zionisten en hun strijd tegen assimilatie van Joden in de Diaspora. 

In 1897 reeds zijn de Joden door de Zionisten op de trein gezet om te douchen in de kampen van de onderneming van de patroon van de held van Geert Wilders. Het heeft zo’n veertig jaar geduurd voordat de idee van de journalist en de grote Zionistische leider Theodor Herzl voor de Endlösung en de Holocaust dankzij Zionfreund Adolf Eichmann is uitgevoerd. Zionisten bewerkstelligen voortgaand geweld tegen Joden en Joodse belangen. Iedereen hun wil opleggend. En de internationale gemeenschap aan zich onderwerpend. Zionisten doen zich voor als Joden terwijl het de grote Nazi’s zijn. De zogenaamd Joodse Natiestaat Israël is niet Joods. Israël is de door Zionisten gestolen naam van de Joden. De strijd van de Zionisten tegen de Joden gaat over het spoor naar Auschwitz.

Share |