U bent hier: Home / De rechtszaken van Viruswaarheid

De rechtszaken van Viruswaarheid

by J.L. de Kreek — last modified 25-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De laatste dagvaarding van mr. Jeroen Pols voor Viruswaarheid ziet erop zichzelf best goed uit. De feiten over de PCR-test die daarin worden genoemd leiden tot de logische conclusie dat het gebruik van de PCR-test verboden dient te worden. En dat blijkt mr. Jeroen Pols nu juist niet te vorderen. Viruswaarheid vordert verbod op gebruik van de PCR-test voor zover in strijd met de voorschriften van de fabrikanten althans het volgens de CE-certificering toegelaten gebruik. Deze vordering van Viruswaarheid leidt tot aanpassing van de voorschriften of het toegelaten gebruik. De vordering van Viruswaarheid in de zaak van de PCR-test maakt geen eind aan het PCR-test-bedrog.

De PCR-test is een techniek ongeschikt voor diagnostiek. De postzegel aanpak van mr. Jeroen Pols valt ook op. Steeds dagvaarden in verband met een deel van het bedrog waarbij de vorderingen van Viruswaarheid worden afgewezen in plaats alles als een geheel te behandelen. En de rechter de voor de hand liggende feiten voor te schotelen. Er is ook nog geen bodemzaak bekend. Bijna een jaar verder na het begin van de zogenaamde pandemie en nog altijd is door Viruswaarheid geen aangifte gedaan tegen de deelnemers aan het OMT en het RIVM in verband met terrorisme gerelateerd bedriegen van Parlement en Kabinet. Die mr. Jeroen Pols is cum laude afgestudeerd. Hij is strafrecht jurist. En hij bewandelt de civielrechtelijke weg op een manier die erop lijkt dat hij daarmee bedoelt het Coronaterrorisme te legaliseren.

Dat Viruswaarheid de Coronamaatregelen wil opheffen is goed te begrijpen. Zo iets ongelofelijk misdadig heeft Nederland lang niet meegemaakt. De werkwijze van Viruswaarheid heeft daaraan tot nu geen eind gemaakt. Viruswaarheid heeft vakkundig huisarts Rob Elens buitenspel gezet. Er is een tweedeling ontstaan. Aan de ene kant de zogenaamd weldenkenden die het bedrog faciliteren of daarin geloven, en aan de andere kant de Wappies. Dit komt ook omdat Viruswaarheid in de rechtszaken die het voert kansen laat liggen. Al meteen met het eerste kort geding had viruswaarheid moeten aanvoeren dat er geneesmiddelen bestaan die iedereen snel veilig en goedkoop genezen met nul kans op bijwerkingen. En dat de bevolking van deze geneesmiddelen wordt afgehouden in het belang van de omzet van de vaccinatie-industrie. Dat lijkt verdomd veel op Internationale Misdrijven of het voorbereiden daarvan, mr. Jeroen Pols!

Share |

Permalinks