U bent hier: Home / De schijn van veiligheid

De schijn van veiligheid

by J.L. de Kreek — last modified 02-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Actief geholpen door Viruswaarheid en de Wappies denken veel mensen nu veilig te zijn met het mRNA-vaccin. In Wappiestan staan de complotdenkers voor de vorm aan de zijlijn nog wat te mopperen over eiwitten die aan teeltballen en eierstokken kleven. De overval is geslaagd. Het meest irritante aan de Coronacrisis, dat wat de meeste jeuk bewerkstelligt, is het amateurisme der Wappies en de narrow minds van Complotdenkers. Met die lieden is geen oorlog te winnen. Te eigenwijs. Te weinig bruikbare hersencellen om gewoon even na te kunnen denken en doeltreffende juridische acties organiseren. Viruswaarheid is van meet af uitgebreid geïnformeerd over wat de grootste kans heeft op succes, door personen die aan het begin van de crisis al jaren zicht hadden op de criminele beweging die er achter zit.

Ongelofelijk. In Nederland zijn afgelopen anderhalf jaar sinds het begin van de crisis 15.000 Nederlanders vermoord door de behandeling van Covid19 klachten. De objectieve neutrale onafhankelijke documenten die de feiten bewijzen worden gewoon gedeeld op internet en zijn overal te vinden voor iedereen. Er zijn in Nederland slechts een paar personen die letterlijk blind zijn voor de feiten terwijl ze toch gewoon kunnen zien en dat zijn de politiek ambtsdragers die op basis van adviezen en informatie van personen met een publieke functie collectief en individueel wanen dat er een pandemie is van een extreem naar virus waartegen ze optreden moeten.

De personen die de leden van het Parlement en Kabinet uit hun waan kunnen helpen, journaliste en media, doen dat bewust niet. Journalisten strijden collectief en individueel tegen al die mensen die allemaal op basis van de openbare informatie en/of eigen ervaringen weten of aanvoelen dat het gedoe met de Coronacrisis gewoon niet deugt. Alsof werkelijk niemand in de journalistiek ooit naar school is geweest. De meest eenvoudige basiskennis over virologie en biologie bezitten journalisten niet eens. Journalisten kunnen alleen liegen en bedriegen voor geld. Ze doen niks anders. Op die manier bewerkstelligen journalisten in het algemeen de ene na de andere crisis in het belang van de beweging van journalisten die achter de Coronacrisis zit. De strijd is nog lang niet gestreden. Het is pas begonnen.

Share |

Permalinks