U bent hier: Home / De slaven van Akwasi

De slaven van Akwasi

by J.L. de Kreek — last modified 10-07-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Heeft Akwasi al sorry gezegd voor zijn aandeel in de actuele slavernij en kolonisaties? Kans dat Akwasi geen smartphone bezit is niet klein. En misschien een elektrische auto of fiets. Wie weet is Akwasi enorm bij de tijd en bedient hij thuis alles met IoT. Al die digitale stuff van Akwasi is afhankelijk van grondstoffen die worden gedolven door kindslaven onder erbarmelijke omstandigheden in mijnen in landen buiten Europa. De recente 126 jarige geschiedenis van de slavendrijvers zit Joden nog vers in het geheugen. De laatste slaven waartegen sorry is gezegd waren blanken in de kampen van de onderneming van de families die slaven hielden en overal ter wereld getto’s met Joden managede.

De minister-president Mark Rutte en óók de Koning hebben nu sorry gezegd voor de rol van de Nederlandse staat in het slavernijverleden. Terwijl vandaag de dag slavernij gewoon overal actueel is. Na de moord van de Coalitie der Gewilligen op Moammar Mohammed al-Qadhafi is slavernij het nieuwe normaal in Libië. Ook in Europa dreigt de nieuwe slavernij. In Afrikaanse landen worden mensen als vanouds uitgebuit door kapitalisten alsof er niks is veranderd sinds de afschaffing van de slavernij in 1850. Slavernij is niet voorbij. Voor alle rassen op aarde dreigt slavernij. De hele dynamiek van de organisaties van de slavendrijvers na het afschaffen van de slavernij is revisie van de heren en meesters in hun door Gd geven rechten van toen der tijd. Dat heet de Grote Revisie of de Grote Reconstructie. Het verhaal van de slavernij heeft geen betrekking op specifiek bepaalde rassen. De laatste slaven waren blanken in Oost Europa. 

Een van de grote voorstanders van slavernij was journalist Theodor Herzl in 1895. Hij is ook de schrijver van het plan voor de families van de grootste slavenhandelaren op aarde om de wereldmacht om te wentelen in hun handen zodat zij als weleer aristocratisch regeren kunnen. Sorry voor de fouten uit het verleden is misschien symbolisch van betekenis alleen het lost nooit iets op. Nimmer ooit. Tegen van alles en nog wat is of wordt sorry gezegd. Sorry voor het kindermisbruik in de jeugdbescherming en nog verandert er helemaal niks. Sorry voor de Holocaust heeft helemaal niks betekend omdat de groep die de Jodenvervolging heeft bewerkstelligd en daaraan vooraf actief was in de slavenhandel ‘as we speak’ gewoon op herhaling is. En Akwasi maakt zich druk om Zwarte Piet en sorry in verband met vroeger.

De slaven van vandaag zijn kinderen in Afrika met dezelfde huidskleur als Akwasi  die zo jong als ze zijn dag en nacht werken voor niet veel meer dan water en brood in de mijnen van kapitalisten, grondstoffen ontginnend voor de smartphone en elektrische gadgets van Akwasi. Dat is op het minst een sorry waard. Net als de bij Holocaust gaat het oprakelen van het slavernijverleden ten kosten van aandacht voor de slavernij van vandaag. ‘The Great Reset’ van Klaus Martin Schwab en de vaccinatielobby is de weg die wordt bewandeld door de moderne slavendrijvers om mogelijk in nabije toekomst reeds slavernij ouderwets te legaliseren. Ondemocratisch afgedwongen terwijl in de digitale gevangenis Akwasi rumineert over het verleden en de verhouding tussen 200 miljoen Euro en de vergoeding voor de aardbevingsschade in Groningen.

Share |

Permalinks