U bent hier: Home / De slaven van Zion

De slaven van Zion

by J.L. de Kreek — last modified 16-06-2020 23:40
Opgeslagen onder:

Ondanks dat de Conventie van Brussel in 1890 de handel in Afrikaanse slaven strafbaar stelde schreef de grote Zionistische leider Theodor Herzl, die het creatieve brein is van de Holocaust, in zijn pamflet Der Jundenstaat in 1896 arbeidsslaven te bezitten wiens verschijning dodelijke concurrentie zijn voor de machines. Hij bedoelde daarmee Joodse en niet Joodse arbeidslaven. Niet veel later in ‘40-‘45 werden Joden als blanke slaven voor arbeid gehouden in de kampen van de onderneming van het wereldhuis van de familie van de blanke patroon van de caucasische Theodor Herzl.

Door slim holocaustbedrog van journalisten en hun media weten meeste mensen niet dat Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door de terreurbeweging van Herzl die het doel heeft de Franse Revolutie om te wentelen. Dit wil zeggen afschaffing van Democratie en herinvoering van slaven. Door de Franse Revolutie en de afschaffing van de slavernij zijn bepaalde families macht en bezit verloren ten gunste van de burgers. Deze families hebben zich georganiseerd in een syndicaat wat zich ten doel stelt the Great Revision of the Great Reconstruction te bewerkstelligen.

Dit houdt in herstel van deze families in hun staat van macht en vermogen van voor de Franse Revolutie. De Bill and Melinda Gates Foundation werkt samen met dit syndicaat van deze families bij en tijdens het bewerkstelligen van de Coronamaatregelen. De Coronmaatregelen en de Holocaust hebben met elkaar gemeen dat ze zijn en worden verwezenlijkt door een en dezelfde organisatie (the Society) ten behoeve van het vestigen van oppermacht voor de leiders van het bewuste syndicaat van industriëlen. De mondkapjes tegen Covid-19 zijn het symbool van slavernij. Dit moet elke antropoloog kunnen beamen.

De bronnen die bovenstaande objectief bewijzen zijn gepubliceerd op www.holocaustles.nl. Ook zijn deze bronnen uitgebreid gecommuniceerd en gedeeld met journalisten en hun media. Zoals journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad en journalist Saskia Belleman van De Telegraaf. Zij kiezen er bewust voor de feiten niet te zien zoals ze zijn en hun berichtgeving in overeenstemming te brengen met de ambities van bewuste terreurbeweging en de georganiseerde misdaad waarmee het samenwerkt. De Zionisten in samenwerking met journalisten en hun media spannen zich al meer dan 122 in om democratie en mensenrechten te ontbinden. Ze onderwerpen Joden aan hun gezag en onderdrukken hen. Ook de rest van de gewone mensen blank ore not zullen worden teruggeplaatst in status. En als slaven worden verhandeld door de terreurbeweging die schuldig is aan de Holocaust en 9/11.

Share |